• Liturgisch centrum Immanuëlkerk

  • Liturgisch centrum Ontmoetingskerk

  • Liturgisch centrum De Rank

Na het zomerreces zijn we als projectteam weer begonnen met de volgende fase van het project: wensen en mogelijkheden met elkaar laten confronteren. Wat is wel te realiseren en wat niet?

Er zijn zo’n 20 verschillende scenario’s in beeld waarvan we weten dat er maar één kan overblijven aan het eind van de rit. Maar welke? Daar gaat nog wel een paar maanden over heen van afwegen, aanpassen zodat het beter aansluit, voor welk bedrag kan dat, wat houden we onder de streep over enzovoort.

Ondertussen praten we met de directie van het Coenecoop College, wethouders, belangstellende kerkgenootschappen enzovoort om een zo compleet mogelijk beeld te vormen. 

We informeren van tijd tot tijd uiteraard de Algemene Kerkenraad. Het is de bedoeling om in de volgende Kompas iets weer te geven van de mogelijke scenario’s. De meest actuele informatie vindt u op deze pagina's op de website.
Dit deel van het proces vraagt veel creativiteit en wijsheid van de leden van het projectteam: Hoe komen we tot een advies dat ook draagvlak heeft? Wilt u voor het projectteam bidden?

Vragen of opmerkingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-11111538.

Hartelijke groet,
Jan Boer