• Banner Welkom in De Rank
  • Coenecoop College, locatie van De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

De ochtenddienst om 10:00 uur is de startdienst van het nieuwe seizoen en wordt geleid door onze eigen predikant ds Harald Overeem.
In de avonddienst (18:30 uur) gaat dhr. Paul van Dam uit Houten voor.

Aanmelden voor de diensten kan hier en de diensten worden ook uitgezonden via Youtube en Kerkomroep. Bij goed weer is er na de ochtenddienst gelegenheid om buiten koffie of thee te drinken en na te praten en ook om bij de presentatie van verschillende activiteiten te kijken die zich presenteren.

✒ Aanmelden voor de dienst
💡 Lees hier de preeksamenvatting

Het succes van PROEF! 2019 op het parkeiland van Triangel krijgt op 9 oktober een vervolg in het Warnaarplantsoen. Voor die dag organiseren de Waddinxveense kerken, waaronder De Rank, een heerlijk festival voor het hele gezin met optredens, sport en spel, kinderactiviteiten, presentaties van maatschappelijke organisaties, worship en andere activiteiten die ongetwijfeld bij velen in de smaak zullen vallen.

Zo’n mooi evenement voor en door Waddinxveners is alleen mogelijk met de hulp van vrijwilligers. Wilt u/wil jij ons helpen om deze dag onvergetelijk te maken voor Waddinxveen?

Save the date!

Op zaterdag 9 oktober organiseren de gezamenlijke Waddinxveense kerken het festival PROEF! Met aansluitend op zondag 10 oktober de Kerkproeverij.
PROEF! zal in het Warnaarplantsoen bij winkelcentrum Gouweplein gehouden worden van 11.00uur – 16:00uur.
Het doel is de bewoners van Waddinxveen op een gezellige en aansprekende manier kennis te laten maken met de kerken.
Met elkaar willen we een uitnodigende sfeer creëren waarbij de kerken hun relevantie laten zien voor de hele maatschappij.

Binnenkort wil ik graag weer beginnen met belijdeniscatechese. Wellicht overweeg je om aan te haken.

Naar belijdeniscatechese gáán, betekent niet automatisch dat je belijdenis gaat dóén. Wat dan wel?
Onder meer dit, dat je op zoek gaat naar wie God voor je is. Misschien heb je dat al wel wat duidelijk, maar heb je ook je vragen. Dit is altijd mijn ideale belijdeniscatechese: dat we én onze vragen stellen, én ons geloofsleven verdiepen rond een opengeslagen Bijbel.

Na een spetterende 20e editie van Kamp De Rank vorig jaar, was het spannend of kamp 2021 er wel zou komen! We zouden eigenlijk in april op kamp gaan, maar door alle maatregelen kon dit helaas niet. Gaat het nu dan toch echt gebeuren? Of niet? Het blijft nog een beetje spannend! Een beter thema voor dit kamp konden we dan ook niet bedenken! Wordt kamp 2021 een:

Om te groeien in geloof is het belangrijk dat je in gesprek kunt gaan met anderen. Wij komen op regelmatige basis bij elkaar in de huiskamer.

Het komend jaar zal het gaan over Ontmoetingen met Jezus. De groepen zijn op dinsdagavond en vrijdagochtend. Start dit jaar is in week 39.
Wil je dit eens een keertje meemaken om te proeven of dit je past, dan ben je ook van harte welkom.

Neem gerust contact op met: 
Trudy Asscheman; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; 0182 616436

Zijn jullie tevreden met je relatie en wil je weten hoe je dit jarenlang kunt vasthouden?

Volg dan de Marriage course met tips en handvatten voor en verdieping in je relatie. Tijdens zeven romantische en inspirerende avonden ontdek je samen met je partner hoe jullie relatie nog sterker kan worden. Meer informatie op alphanederland.org/marriagecourse

Op zeven dinsdagavonden, tussen 26 oktober en 15 februari, beginnen we in het NAP-gebouw in Waddinxveen in een huislijke sfeer, met een driegangendiner voor twee.

Wat is het doel van mijn leven? Wat moet ik met het christelijk geloof?

Allemaal vragen die je kunt stellen op Alpha. Tijdens tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat christelijk geloof inhoudt. Zie voor meer informatie: https://www.meerinwaddinxveen.nl of https://alpha-cursus.nl/over-alpha/
Ook dit najaar starten wij in Waddinxveen een Alpha cursus. Op de woensdagavonden tussen 13 oktober en 12 januari wordt de cursus gehouden in de TOV-school aan de Parklaan. We beginnen om 19.00 uur met een maaltijd waarna, na een inleiding over het thema, er met elkaar van gedachten wordt gewisseld. 

Corona richtlijnen

Klik hier voor meer informatie en 
veelgestelde vragen over het
coronavirus en De Rank.

Meer informatie

Kerkdiensten