• Banner Welkom in De Rank
  • Coenecoop College, locatie van De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Twee speciale diensten op zondag 26 september met ook speciale aanvangstijden!

De ochtenddienst begint om 09:30 uur en is een doopdienst geleid door onze eigen predikant ds Harald Overeem.
's Middags begint om 13:30 uur een belijdenisdienst in de St. Jan in Gouda. Ook deze dienst wordt geleid door ds Harald Overeem.
Lees hieronder meer over de diensten en het aanmelden.

Aanmelden voor de diensten kan hier en de diensten worden ook uitgezonden via Youtube en Kerkomroep. Bij goed weer is er na de ochtenddienst gelegenheid om buiten koffie of thee te drinken en na te praten.

✒ Aanmelden voor de dienst
💡 Lees hier de preeksamenvattingen: doopdienst | belijdenisdienst

Zondagochtend 10 oktober zijn veel kerken in Waddinxveen open voor een bijzondere “proeverij”.

Wie trek heeft in een goed verhaal, afgewisseld met mooie muziek en momenten van bezinning is van harte welkom om vrijblijvend live in deze kerk of thuis via de livestream aan te schuiven. Voor gasten is er altijd in onze kerkzaal een extra plekje vrij (te maken).

Ieder jaar met Kerkproeverij wijzen we er weer op: het succes zit in het uitnodigen en niet in het antwoord dat de ander je geeft. Wij hoeven en kunnen een ander niet controleren. Uitnodigen is voldoende. Laat het antwoord over aan God en de ander. Bid dat de ander zich veilig mag voelen om te delen wat hij of zij ervaart. En bid voor jezelf om moed en vertrouwen.

Donderdag 30 september is de eerste keer Walk&Talk
We verzamelen om half 8 op de stoep voor Molenring 115. In tweetallen gaan we aan de wandel en in gesprek met een aantal vragen die we mee krijgen. Na ongeveer een uur kom je als tweetal weer terug bij Molenring 115 voor een kopje koffie of thee.

Wil je mee wandelen? Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een berichtje naar 06-42463197.

We starten dit seizoen op dinsdag 5 oktober om 19:30 uur op Basisschool TOV

Heb jij God wel eens ontmoet?
God letterlijk ontmoeten is lastig. Je ziet hem niet, maar Hij is er wel! Maar hoe leer je God dan kennen? En hoe kun je Hem dan ervaren? 
Dit jaar willen we samen het volgende ontdekken:

Alle plekjes in de bus zijn bezet. We zijn dankbaar voor het enthousiasme en kijken uit naar een keigaaf kamp in november!

Had jij je op willen geven, maar ben je nu te laat? Stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan kunnen we je op de reservelijst zetten. Je weet maar nooit!

De kampcrew

Het succes van PROEF! 2019 op het parkeiland van Triangel krijgt op 9 oktober een vervolg in het Warnaarplantsoen. Voor die dag organiseren de Waddinxveense kerken, waaronder De Rank, een heerlijk festival voor het hele gezin met optredens, sport en spel, kinderactiviteiten, presentaties van maatschappelijke organisaties, worship en andere activiteiten die ongetwijfeld bij velen in de smaak zullen vallen.

Zo’n mooi evenement voor en door Waddinxveners is alleen mogelijk met de hulp van vrijwilligers. Wilt u/wil jij ons helpen om deze dag onvergetelijk te maken voor Waddinxveen?

Save the date!

Op zaterdag 9 oktober organiseren de gezamenlijke Waddinxveense kerken het festival PROEF! Met aansluitend op zondag 10 oktober de Kerkproeverij.
PROEF! zal in het Warnaarplantsoen bij winkelcentrum Gouweplein gehouden worden van 11.00uur – 16:00uur.
Het doel is de bewoners van Waddinxveen op een gezellige en aansprekende manier kennis te laten maken met de kerken.
Met elkaar willen we een uitnodigende sfeer creëren waarbij de kerken hun relevantie laten zien voor de hele maatschappij.

Binnenkort wil ik graag weer beginnen met belijdeniscatechese. Wellicht overweeg je om aan te haken.

Naar belijdeniscatechese gáán, betekent niet automatisch dat je belijdenis gaat dóén. Wat dan wel?
Onder meer dit, dat je op zoek gaat naar wie God voor je is. Misschien heb je dat al wel wat duidelijk, maar heb je ook je vragen. Dit is altijd mijn ideale belijdeniscatechese: dat we én onze vragen stellen, én ons geloofsleven verdiepen rond een opengeslagen Bijbel.

Corona richtlijnen

Klik hier voor meer informatie en 
veelgestelde vragen over het
coronavirus en De Rank.

Meer informatie

Kerkdiensten