• Liturgisch centrum Immanuëlkerk

  • Liturgisch centrum Ontmoetingskerk

  • Liturgisch centrum De Rank

Tijdens de themabijeenkomst ‘Vernieuwbouw’ die de Protestantse Gemeente Waddinxveen op woensdag 11 november hield blikte Pieter Oudenaarden, voorzitter van de Algemene Kerkenraad, terug op wat aan die avond voorafging. Architect Ron Verduijn van buro STIEL keek met de aanwezigen vooruit naar hoe het nieuwe (t)Huis er in de toekomst kan gaan uitzien. Daarna volgden de vragenronde, het kringgesprek en de toelichting op het vervolgproces. Als afsluiting zongen we met elkaar het avondgebed 'De dag, door uwe gunst ontvangen is weer voorbij, de nacht genaakt en dankbaar klinken onze zangen tot U, die 't licht en 't duister maakt.'

Doelen van de themabijeenkomst waren:
- Feedback ontvangen op de eerste schets van de ’vernieuwbouw’
- Zien de leden van kernteam ‘Vernieuwbouw’ (n)iets over het hoofd?

In de kringgesprekken kwamen de volgende vragen aan de orde:
- Wat vindt u belangrijk aan een kerkgebouw?
- Wat vindt u goed aan de plannen?
- Hoe kan je de plannen nog beter maken?
- Wat zou u niet willen veranderen?
Wenst u hier nogmaals of voor het eerst op te reageren? Dan vernemen wij uw antwoorden graag vóór 17 november via het mailadres van de administratief ondersteuner van de Algemene Kerkenraad: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U kunt via de links hieronder de informatie van deze avond terugkijken. Deze informatie is vertrouwelijk en daarom heeft u voor beide een wachtwoord nodig. Deze wachtwoorden zijn u per e-mail gestuurd als u bij de avond aanwezig was of de livestream heeft gevolgd.

- Bekijk via [ deze link ] de opnamen van de themabijeenkomst tot en met de vragenronde.  
- Om de presentatie van de architect te bekijken klikt u op [ deze link ]. 

Wij gaan ervan uit dat u deze informatie vertrouwelijk behandelt en niet met anderen deelt.

Hartelijk dank voor uw betrokkenheid bij de plannen ‘naar een nieuw (t)Huis’ van onze Protestantse Gemeente Waddinxveen.

Met vriendelijke groet,
Pieter Oudenaarden, voorzitter Algemene Kerkenraad

 

Bent u lid van wijkgemeente 't Spectrum of De Rank en heeft u de wachtwoorden niet ontvangen, stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ('t Spectrum) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (De Rank). U ontvangt dan alsnog de wachtwoorden.