• Banner Welkom in De Rank
  • Coenecoop College, locatie van De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Sinds afgelopen vrijdag 5 maart is De Rank-app 'live'. En het blijkt een populaire app in de app stores van Apple en Google want de app is vanaf vrijdag al veel gedownload.

Op dit moment (maandagavond 8 maart) zijn er al 177 Rankers die inmiddels actief gebruik maken van de app!
Zij hebben hun 'profiel' in de app ingevuld en kunnen de berichtjes zien die in de app worden gezet. We hebben hiermee dus al meteen een goed gevuld "wie=wie"-boek!
En de eerste reacties van de app zijn zeer positief.

Laten we met elkaar De Rank-app een nuttig en bruikbaar instrument maken voor het samen gemeente-zijn, ook als nu nog veel 'op afstand' is vanwege de corona-maatregelen.

Dat hangt dus van ons allemaal af; deel dus informatie wanneer die van belang is voor de (gehele) gemeente en stimuleer ook anderen in het gebruik ervan.

De app nog niet in gebruik?
De app is te downloaden vanuit de app stores van Apple en Google via bijgaande QR-code, of door in de app store te zoeken op "De Rank Waddinxveen". Na het downloaden van de app vul je je persoonlijke mailadres in en kies je een wachtwoord. Je ontvangt dan een mail waarmee je je account kunt bevestigen.

Na het bevestigen van de mail vul je vervolgens in de app je naam in en kiest een profielfoto. Als je e-mailadres nog niet bekend is in de app moet het eerst worden goedgekeurd. Er wordt dan gecontroleerd of je lid van De Rank bent en als dat zo is ontvang je een berichtje in de app zodra je account is goedgekeurd.

En dan kun je de app gaan ontdekken en gebruiken!

Ga naar deze pagina op de website voor een uitgebreide instructie over de functies van de app. Veel plezier met het gebruik van De Rank-app!

Lees hier de (antwoorden op de) eerste reacties n.a.v. de korte enquête na 1 week gebruik van de app.

Werkgroep De Rank-app

Coronavirus

Klik hier voor meer informatie en 
veelgestelde vragen over het
coronavirus en De Rank.

Meer informatie

Kerkdiensten