• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Op dinsdagmiddag 12 maart 2024 hebben wij Emmy en Martin de Bruin van "Koek en Snoepie" uitgenodigd om bij ons deze middag te verzorgen.

Het duo heeft een complete snoepwinkel met vooral nostalgische snoepwaar bij zich. Toverballen, salmiak, zachte noga, kaneelstokjes, duimdrop en amandelbonen, om maar wat te noemen.

Aan de hand van een diapresentatie worden we meegenomen naar vervlogen tijden waar we onder meer oude reclames te zien en te horen krijgen. Ze geven ook uitleg over het hoe en wat van het Oudhollandse snoep en gaan dieper in op de jaren ’40, ’50 en ’60. Met daarbij ook alles wat er toe deed in die tijd. Door de presentatie heen zit er een quiz in verweven met algemene vragen over zaken van weleer. De winnaar van de quiz ontvangt een Oudhollands snoeppakket.

Natuurlijk mogen we ook proeven van de lekkernijen, wie kent de kleurrijke lik koekjes nog? Aan het einde van de middag krijgt een ieder, zoals dat bij een feestje hoort, een Oudhollands snoeppakketje mee. Voor mensen die geen harde snoepjes mogen verzorgen Emmy en Martin zachte pakketjes, dus wilt u hier gebruik van maken laat het ons dan weten. Ook kan er vooraf of tijdens de pauze in de snoepwinkel Oudhollandse snoepjes worden gekocht, u kan hier ook pinnen.

Welkom in de Immanuëlkerk vanaf 14.00 uur, toegang via de zijdeur, programma van 14.30 -17.00 uur.

Welkom namens
Janny, Annie, Ton en Greet, Hannie, Henk en Sjanneke.