• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

  • Banner Sponsorfietstocht 2019

Als groep jongeren waarmee we in de zomer op werkvakantie gaan naar Gambia, onder het motto ‘Geloof in Gambia’, verkopen wij heerlijke stroopwafels van Markus voor maar € 2,50 per pakje.

Interesse? Stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook verzamelen wij de bonnetjes van statiegeldflessen. Zou u ons hiermee willen helpen? Volgende week zal er een potje in de kerk staan om deze bonnetjes in te doen.

Alvast bedankt!

Voor het aankomend seizoen zijn we op zoek naar teee nieuwe clubleiders (m/v) voor de Reflector meisjesclub. Dit zijn meisjes uit groep 6 tot en met 8 van de basisschool.

Wie heeft er zin en tijd om deze leuke club meisjes leiding te gaan geven? De club is eenmaal in de twee weken op maandagavond van 18.30-20.00 uur in de Immanuëlkerk in de periode half september tot aan het kamp van De Rank in april of mei. Op de club doen we veel activiteiten: we zingen met elkaar opwekkingsliederen, we luisteren naar een bijbelverhaal of lezen uit een dagboek voor jonge meisjes, we bidden, we knutselen, we doen een spel of we kijken naar een film. Als afsluiting danken we God of zingen nog een lied met elkaar.

Er zijn inmiddels mensen gevonden die de taak als coördinator van de crèche op zich willen nemen. Daar zijn we heel blij mee!

Wij zijn nog wel op zoek naar nieuwe oppassers voor de crèche. Het gaat om volwassenen en tieners. Doe je mee? Stuur een berichtje naar onderstaande personen. Vast bedankt.

In De Rank worden tijdens de diensten de liturgie en de liederen op een tweetal beamerschermen geprojecteerd.

Dat gebeurt natuurlijk niet automatisch, maar daarvoor wordt zorggedragen door een enthousiast beamerteam.

Vind jij het leuk om dit zondags tijdens de diensten te doen ('s morgens of 's avonds), laat dat dan weten. Je hoeft niet over specifieke (technische) kennis te beschikken en je wordt uiteraard op een gedegen manier 'ingewerkt'.

Stuur dan een mailtje naar Benjamin van Vuuren en je ontvangt snel een reactie! Alvast bedankt!

Aanmelden sponsorfietstocht 14 september

Klik voor meer info

Kerkdiensten