• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Ook aanstaande zondag zal de dienst van 10.00 uur weer worden uitgezonden via Youtube. Ga hiervoor naar het Youtube-kanaal van De Rank via deze link: youtube.derankwaddinxveen.nl.

Er is ook een kindermoment en een digitale kindernevendienst, zie hieronder.
De dienst kan ook op een later moment worden bekeken, net als de diensten van de afgelopen zondagen van 15, 22 en 29 maart.
De Zondagsbrief kunt u lezen en/of downloaden via deze link. Liever via de mail ontvangen?

Voor de Stille Week maakte ik een Huisliturgie. Velen geven aan bidden en Bijbellezen een vaste plek in hun dagelijkse leven. Natuurlijk, soms schiet het er bij in of hebben we het gevoel dat deze momenten enigszins plichtmatig gevuld worden. Niettemin, we hechten er aan. Een andere vorm dan je gewend bent, de Huisliturgie die ik maakte, kan je hopelijk helpen om in de week voor Pasen iedere dag een moment te reserveren om stil te worden voor God.

Helaas hebben we als organisatie besloten om de geplande sponsor-stepactie voorlopig niet door te laten gaan.

De huidige omstandigheden zijn te onvoorspelbaar om er zeker van te kunnen zijn, dat het; a) door kan gaan en b) of er dan voldoende deelnemers zullen zijn die zich hebben opgegeven om mee te steppen. We hebben als organisatie nog niet besloten of het op een later tijdstip door gaat en wanneer dat eventueel zal zijn. Als we de actie op een later tijdstip alsnog willen inplannen, houden we jullie op de hoogte.

Hallo jongens en meiden van alle Reflectorclubs. We missen jullie en club best een beetje hoor! We hopen dat jullie je nog niet al te erg vervelen! 😊

Wij hebben toch een clubmiddag/avond in elkaar gezet! We hopen dat jullie mee doen! Misschien heb je gisteren al meegedaan met de kindernevendienst. We dachten nog maar even door te gaan met de rups en de vlinder. Op YouTube vind je een leuk filmpje van het verhaal van Krummel. Ga er maar even lekker voor zitten, vraag mamma of pappa een beker drinken en wat lekkers (want dat doen we op club ook altijd! 😉).

Ook aanstaande zondag is de kerkdienst van De Rank om 10:00 uur via Youtube te bekijken en beluisteren (denk aan het ingaan van de zomertijd! 🌞).

Ga hiervoor naar het Youtube-kanaal van De Rank (klik hier). Vanaf 10:00 uur op zondag is de dienst beschikbaar om op dat moment (of later) te beluisteren en bekijken.

Zondagsbrief
Heeft u de Zondagsbrief van deze zondag 29 maart nog niet via email ontvangen?

In verband met het coronavirus gaan alle activiteiten en ook de kerkdiensten niet door. In ieder geval tot en met 6 april.

Voor sommige activiteiten wordt gekeken naar online mogelijkheden via internet en ook de kerkdiensten op zondagmorgen worden online 'uitgezonden'.

Matthijs Vlaardingenbroek gaat online een 'Henkie show' uitzenden. Een 'Henkie show'? Wat houdt dat in?

Vanaf maandag 23 maart kunnen alle kinderen elke doordeweekse dag op www.creatiefkinderwerk.nl een video met een Bijbelverhaal vinden, die door Henkie en zijn andere poppen geïntroduceerd en besproken wordt. Dat kan wat worden!

Geachte gemeenteleden van de PGW,

Er wordt hard gewerkt aan een speciale editie van Kompas i.v.m. het Coronavirus.

Op dit moment hebben we niet de beschikking over mailadressen van alle gemeenteleden. De idee is daarom deze speciale editie ook nog op papier te laten verschijnen. In die editie verschijnt (ook) deze oproep/vraag om uw mailadres door te geven.

U helpt ons enorm als we u via e-mail kunnen benaderen. Hieronder (of via deze link) kunt u uw e-mailadres aan ons kenbaar maken.

Vanwege het coronavirus
zijn er geen activiteiten in De Rank.

De kerkdiensten op zondagmorgen
worden via Youtube uitgezonden.

Meer informatie