• Banner Welkom in De Rank
  • Coenecoop College, locatie van De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

  • Kerkbalans 2021

De dienst op deze zondag wordt geleid door ds. J. Scheele-Goedhart uit Amsterdam.
Nog steeds zonder bezoekers helaas, maar de dienst is uiteraard wel te volgen via (klik op plaatje):

ūüé• ¬† ¬†of¬† ¬† ūüéß


Kinderen kunnen het blad van de kindernevendienst met het verhaal en de werkjes en puzzels van deze zondag downloaden op de jeugdpagina.

Na de dienst van zondag 17 januari willen we starten met 'virtueel koffiedrinken': elkaar via de computer 'ontmoeten' en met elkaar spreken. Hiervoor is een ruimte ingericht op het online ontmoetingsplatform Wonder.me.

Het biedt de mogelijkheid om, via camera en microfoon, mensen te kunnen ontmoeten en te spreken. De ruimte is na de ochtenddienst 'open' tot circa een half uur na afloop van de dienst. 

Een korte uitleg van hoe dit werkt kun je zien in deze uitlegvideo: https://youtu.be/s-fv2QcoUto (of bekijk onderaan dit bericht).

Van 17 t/m 24 januari 2021 wordt landelijk de ‚Äėweek van gebed voor eenheid‚Äô weer georganiseerd door Missie Nederland. Het thema is #blijfinmijnliefde.

Ook in Waddinxveen zijn we deze week aan het organiseren. Omdat de lockdown verlengd is is er een aanpassing gedaan. De fysieke gebedsbijeenkomsten zijn geannuleerd. Dat doen we met pijn in het hart want het is ons kostbaar om bij elkaar te komen, de kerkdeuren wijd open te zetten en uit te nodigen. Kom zoals je bent, als je moe bent of verward, als je blij bent of verlangend om God te vinden… Wat wèl mogelijk is doen we wel.

Middels deze weg wil de familie van der Maas u hartelijk bedanken voor uw betrokkenheid met hun¬†werk in Albani√ę.

Sinds 2017 voelen zij zich gedragen door uw gebeden, uw belangstelling en uw financi√ęle ondersteuning. Dank u daarvoor!

GZB gebedsapp
Sinds 1 oktober heeft de GZB een eigen - gratis - app. Dagelijks wordt een gebedspunt gedeeld voor Gods wereldwijde kerk.

Kerkbalans 2021
De actie Kerkbalans is weer gestart, dit keer met een krachtig thema dat goed de noodzaak weergeeft van deze jaarlijkse actie. Het thema voor de actie in 2021 is:Een thema dat de waardevolle toekomst van de kerk centraal stelt. De¬†kerk van morgen kan er alleen zijn,¬†als wij ons daar vandaag voor inzetten.¬†We hebben daar uw inzet en bijdrage¬†hard bij nodig. Dit verzoek is noodzakelijk, want de inkomsten uit Kerkbalans vormen de financi√ęle basis voor¬†onze PGW.

Het nieuwe jaar in …
Twintigtwintig, het klinkt als een gelijkspel, maar voelt als een verlies, zei¬†Youp van ‚Äôt Hek treffend in zijn oudejaarsconference. Velen zullen zich¬†hierin herkennen. Verlies aan warme¬†contacten, verlies van werk, verlies¬†van oude patronen. Loslaten is voor¬†de meesten van ons niet iets dat we¬†graag doen. We zijn gehecht aan¬†elkaar, aan goede gewoontes, aan¬†terugkerende en herkenbare manieren van doen. Die stroomlijnen ons¬†bestaan en zijn de ‚Äėsmeerolie‚Äô in onze¬†dagelijkse levens.

Zoals u weet hebben we in september het twee-jaar project voor Alo!Mik¬†in Albani√ę afgesloten. Als ZWO-groep¬†hebben we ter afsluiting alle Roma¬†gezinnen bij Alo!Mik¬†een kaart gestuurd met een groet vanuit onze gemeente.
Dineke van der Maas heeft deze kaarten meegenomen en zij stuurde ons een aantal foto's, waarvan u er hier een paar ziet. Mede namens Alo!Mik: heel hartelijk bedankt voor al uw giften!

Ondervoedingsprogramma Noah’s Ark, Oeganda
Het huidige jaarproject is voor het Ondervoedingsproject van Noah's Ark in Oeganda. U kunt daar hier meer over lezen. De zondag voor Kerst is er aandacht gevraagd voor het kerstproject.

Willen jullie je huwelijk een extra impuls geven? Zijn jullie op zoek naar groei in je relatie?
Dat kan bij de Marriage Course die wij begin 2021 weer in Waddinxveen starten.
Het belang van een sterk en gezond huwelijk wordt steeds groter in een tijd waarin trouwen en een leven lang bij elkaar blijven minder vanzelfsprekend is.

Coronavirus

Klik hier voor meer informatie en 
veelgestelde vragen over het
coronavirus en De Rank.

Meer informatie

Kerkdiensten

Activiteiten