• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Op zondag 25 oktober zijn Sem en Thijs gedoopt. Bijgaand de foto's en de beschrijving van de liturgische schikking die voor deze dienst is gemaakt.

In de schikking zien we een witte lelie ondergedompeld in water. Zo worden ook Thijs en Sem vandaag met water gedoopt in de naam van de Vader, Zoon en Heilige Geest. Deze Drie- eenheid is weergegeven in de 3 witte lelies. De blauwe bloem die Sem en Thijs symboliseert, wordt omringd door kleine witte bloemen: de gemeente.

Zoals jullie weten is er elke zondagmorgen weer kindernevendienst. Nu het aantal mensen dat naar de dienst mag komen klein is, is het groepje kinderen ook klein.

Daarom is er het volgende bedacht: het is iedere zondag mogelijk dat kinderen door hun ouders naar de kindernevendienst worden gebracht, ook als er voor hen geen plek is in de dienst. We willen een plek voor de kinderen bieden, maar tegelijk ook jonge ouders de mogelijkheid geven om de dienst rustig thuis te kunnen bekijken.

Vanaf zondag 12:00 uur kunt u de kinderen aanmelden via de website via: aanmelden.derankwaddinxveen.nl

Op zondag 1 november wordt in de ochtenddienst het Heilig Avondmaal gevierd en zal onze wijkpredikant Harald Overeem voorgaan. De dienst is ook te volgen via Kerkomroep en het Youtube-kanaal van De Rank.
💡 Voor het meevieren van het avondmaal thuis is een handreiking gemaakt; zie hier.

In de avonddienst gaat onze vorige wijkpredikant ds. Menno Zandbergen voor. Deze avonddienst wordt via Kerkomroep (alleen geluid) uitgezonden. 

In beide diensten geldt een maximum van 30 bezoekers. U kunt zich (tot zaterdag 31 oktober 12:00 uur) voor één van de  diensten aanmelden via deze link.
De ochtenddienst is al vol.

Zondag 8 november hopen we de oogstdienst te houden, naar aanleiding van de dankdag voor gewas en arbeid.

Ook dit jaar zijn er veel redenen om te danken en te belijden dat wij afhankelijk zijn van Gods zegen. Dit jaar willen diverse kinderclubs van tevoren iets moois maken, bereid van de vruchten van het land.

De TFC van familie Van der Maas (uitgezonden vanuit onze gemeente naar Albanië) verkoopt in de periode 23 oktober tot en met 6 november een heerlijk speculaaspakket en het bijbels dagboek "Een Handvol Koren 2021".

Met de aanschaf van de speculaas en het dagboek ondersteunt u direct het werk van Aad en Dineke van der Maas in Albanië. Lees hier meer over deze uitzending.
Hieronder vindt u alle informatie over deze actie.

Op zondag 25 oktober is de ochtenddienst een doopdienst waarin onze eigen predikant ds. Harald Overeem zal voorgaan en 2 kinderen uit de gemeente zal dopen. Vanwege het beperkte aantal bezoekers bij de kerkdiensten zullen alleen de doopouders en hun gasten in de dienst aanwezig kunnen zijn en kan er niet worden aangemeld. De dienst is ook te volgen via het Youtube-kanaal van De Rank.
💡 Klik hier voor de preeksamenvatting

De avonddienst (aanvang 18:30 uur) is een belijdenisdienst in het Coenecoop College waarin ook ds. Harald Overeem zal voorgaan. Ook voor deze dienst geldt de beperking voor het aantal bezoekers waardoor er alleen vrienden en familie van de mensen die belijdenis doen in de dienst aanwezig kunnen zijn. Deze middagdienst zal ook te volgen zijn via Youtube.
💡 Klik hier voor de preeksamenvatting

De evenementencommissie start op zaterdag 17 oktober met de verkoop van 2e hands spellen, puzzels en boeken.
Juist in deze tijd waarin we verplicht veel binnen moeten doorbrengen komt een leuk spel, een uitdagende puzzel of een goed boek waarschijnlijk goed van pas.

En omdat de rommelmarkten niet door konden gaan is de voorraad groot en zijn de prijsjes klein. Dus er is altijd wel iets van uw gading bij.

Op zondag 18 oktober is de ochtenddienst een jeugddienst waarin ds. Bram Wassenaar uit Drunen zal voorgaan. Er zal voornamelijk jeugd in de dienst aanwezig zijn en dus is de dienst inmiddels al vol. De dienst is ook te volgen via het Youtube-kanaal van De Rank.
In de avonddienst gaat ds. A. Tromp uit Krimpen a.d. IJssel voor; hiervoor zijn nog wel plaatsen beschikbaar van de maximaal 30 beschikbare stoelen. Klik hier om aan te melden. Deze avonddienst wordt via Kerkomroep (alleen geluid) uitgezonden. 

Coronavirus

Klik hier voor meer informatie en 
veelgestelde vragen over het
coronavirus en De Rank.

Meer informatie

Kerkdiensten