• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Op zaterdag 6 januari wordt de tentoonstelling "Vertel me wie je bent" geopend en is daarna dagelijks tot en met 13 januari, met uitzondering van 10 januari, te bezoeken tussen 14.00-17.00 uur en tussen 19.30-21.30 in de Ontmoetingskerk.

25 mensen uit verschillende maatschappelijke sectoren en van verschillende leeftijden hebben geprobeerd een antwoord te geven op de vraag wat hen in het leven inspireert. Dat kan religieus zijn of iets dat voor hen heilig is. Kortom het kan alle kanten uitgaan.


Middels een poster hebben zij door middel van een tekening, een foto, of een klein verhaal dit weergegeven. Een QR-code geeft toegang tot het uitgebreide verhaal waarin ze uitleg geven over wat is verbeeld.


Het geheel is een uitnodiging om zelf na te denken over uw inspiratie en de wijze waarop u in het leven staat. Even stilstaan in deze hectische tijden bij datgene wat er voor u werkelijk toe doet.

De openingstijden zijn elke dag van 14-17 uur en 19.30-21.30 uur. (behalve op woensdag 10 januari).
Ook is er gelegenheid om als groep de tentoonstelling te bezoeken in de week van 15 t/m 20 januari. Hiervoor kunt u een afspraak maken met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De tentoonstelling is gratis te bezoeken en koffie/thee is tijdens uw bezoek gratis te verkrijgen.

De missionaire werkgroep