• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Heb God lief… en je naaste als jezelf
De Week van gebed (WVG) voor eenheid van christenen 2024 moedigt kerken aan om God lief te hebben en er te zijn voor je naasten.
Tijdens de WVG voor eenheid bidden miljoenen christenen mee. Door samen te bidden ervaren we dat we verbonden zijn, met God en met elkaar.
Tegelijk tonen we verantwoordelijkheid voor anderen door de problemen van de samenleving in de voorbeden een plek te geven.

In Waddinxveen vinden christenen elkaar door het verlossende werk van Jezus, daarin zijn we één hoe verschillend we ook zijn.
Van 21-28 jan. zijn er bijeenkomsten. Op zo. 21 een oecumenische dienst in de St. Victorkerk om 11:00 o.l.v. Samenspraak. ’s Avonds om 20:00 een Sing-in in de Morgensterkerk, 22 jan. stiltemeditatie om 16:00 en 20:00 o.l.v. Martien van Bergen in zaal 1 in de Ontmoetingskerk.
23 jan. om 19:30-20:30 een gebedsbijeenkomst in de Bethelkerk, en de dagen die volgen op 24 jan. in Het Anker, 25 jan. in het Kruispunt, 26 jan. in de Hoeksteen.

En afsluitend de Kidspraise met Jeroen van den Berg op zat. 27 januari (zie poster hieronder)

Het materiaal wat wordt gebruikt is door de Raad van Kerken ontwikkeld.
Weet je welkom om de gevouwen handen ineen te slaan en te bidden voor eenheid in Waddinxveen en weet je gesterkt mét al die andere bidders wereldwijd.
De komende weken zullen er gebedsboekjes bij de uitgang liggen.

Voor een digitale versie en meer informatie zie Meerinwaddinxveen.

 

Het programma van de Week van Gebed:

 

De kidspraise op zaterdag 27 janauri: