• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Op dinsdag 9 januari is er weer een inloopmiddag. Op deze middag zal de film "God's not dead 2" worden vertoond.

Hieronder een korte beschrijving van waar deze film over gaat en bekijk hier een korte trailer van de film.

Geschiedenisleraar Grace Wesley, een vrome evangelische christen, merkt dat een van haar studenten, Brooke Thawley, zich terugtrekt na de recente accidentele dood van haar broer. 
Brooke is met weinig meer dan alleen haar studie bezig en merkt de hoopvolle houding van Grace op en vraagt waar Grace haar optimisme vandaan haalt. Grace antwoordt "Jezus", en Brooke begint zelf de Bijbel te lezen. 

Terwijl Grace lezingen geeft over Mahatma Gandhi en Martin Luther King Jr. vraagt Brooke zich af of hun vreedzame leringen verband houden met het bijbelse verslag van de Bergrede. Grace antwoordt bevestigend en brengt delen van de Schrift in verband met Zijn leringen. 
Een leerling sms't onmiddellijk zijn ouders over de les en de daaropvolgende reactie wekt de woede op van directeur Kinney. Ze berispt Grace en zegt dat het geloof van de leraar haar oordeel vertroebelde. Grace wordt vervolgens voor het schoolbestuur gebracht, die haar meedeelt dat er juridische stappen tegen haar zullen worden ondernomen omdat ze de scheiding van kerk en staat heeft geschonden. Grace's zaak trekt de aandacht van Tom Endler, een advocaat die bereid is haar te helpen hoewel hij zelf een ongelovige is. 

Welkom namens de Inloopcommissie op dinsdag 9 januari in de Immanuelkerk.