• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Het duurt nog even, maar op zondag 17 september 2023 is er na de ochtenddienst voor jong en oud een activiteitenmarkt.
We hebben dan een gezamenlijke dienst met 't Spectrum en de activiteitenmarkt zal dan ook gezamenlijk plaatsvinden.

Bij de start van een nieuw kerkelijk seizoen is dit hét moment om je activiteit op de kaart te zetten, nieuwe deelnemers voor je activiteit te werven en elkaar beter te leren kennen. De activiteitenmarkt zal worden gehouden na de ochtenddienst van +/- 11.15-12.30 uur.

Het is leuk om je activiteit op een originele manier te presenteren. Dat mag je helemaal zelf invullen: een leuke aankleding van je kraam/tafel, een presentatie, een sketch, een lied, enz. In de week voorafgaand aan de activiteitenmarkt ontvangen jullie bericht wanneer de tafel/kraam kan worden ingericht.

Activiteitenboekje 2023-2024
Dit jaar willen we een gezamenlijk activiteitenboekje voor de PGW maken, gemeenteleden hebben dan een mooi overzicht van alle activiteiten voor het komend seizoen. Deze informatie zal ook op de website worden geplaatst.
Wat hebben we van jullie nodig? Een Word-document, max. half A4, met daarin:
- Naam van de activiteit
- Omschrijving van de activiteit
- Data, tijd en locatie
- Contactgegevens activiteitenleider
Voor een voorbeeld, zie hier het boekje van 2022-2023

Hierbij het verzoek om uiterlijk vrijdag 25 augustus per mail deze informatie aan te leveren en of we een kraam voor je moeten reserveren voor de activiteitenmarkt. Dat kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Heb je vragen? Neem contact op met Jeroen van Gent of Klaas-Wouter van Vuuren.