• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Hoi jongens en meisjes, raar hè, dat we elkaar nu niet elke week zien bij de kindernevendienst. We vonden het superleuk om een paar van jullie hoofden te zien zingen in het leukste kinderkoor van Waddinxveen, of misschien wel van de wereld. Als u dit gemist heeft, u kunt het filmpje nog hier bekijken.

Voor de kinderen van groep 6 is het nu wel erg raar afscheid nemen van de nevendienst, maar daar hebben we wat op bedacht. Begin juli hebben we een gezellige activiteit met deze groep kinderen en dan krijgen ze ook een afscheidscadeau. Als het goed is zijn alle kinderen van de nevendienst die na de vakantie naar groep 7 van de basisschool gaan hiervoor uitgenodigd.

Mocht er iets fout zijn gegaan en heeft uw kind geen uitnodiging gekregen, laat het ons dan weten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het blijft nog even afwachten wanneer er weer kindernevendienst gedraaid gaat worden, maar tot die tijd is er wel een kindermoment en kinderlied voor jullie in de online dienst. Heb je nu een lied dat je heel graag een keer zou willen (laten) zingen in de dienst, laat het ons gerust weten dan kijken we of we dit kunnen inpassen! 

Groetjes en allemaal een hele fijne vakantie!
Sylvia, Joyce en Anne

 

Coronavirus

Klik hier voor meer informatie en 
veelgestelde vragen over het
coronavirus en De Rank.

Meer informatie

Kerkdiensten