• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Het is fijn dat we weer met meer gemeenteleden de erediensten in het Coenecoop College kunnen bijwonen. We merken hoezeer we dat gemist hebben: het samen zingen en bidden, elkaar even groeten voorafgaand aan de dienst, wat bijpraten na de dienst. Dat is het warme gemeenteleven waarmee we vertrouwd zijn! Nu er verruiming is gekomen in de maatregelen, kijken we vooruit naar de (aangepaste) vormgeving van de erediensten.

Besluitvorming
Vanaf maart zijn de diensten op zaterdagmorgen opgenomen in een lege aula. We zijn bevoorrecht en dankbaar dat een aantal gemeenteleden dit heeft mogelijk gemaakt. Op 25 mei heeft de kerkenraad van De Rank besloten dat vanaf 6 juni de erediensten in het Coenecoop College worden opengesteld voor 30 gemeenteleden, inclusief vaste medewerkers zoals de koster, ouderling en diaken, technici en musici. Hierbij houden we ons aan de maatregelen van het RIVM. Vanaf 21 juni vinden de erediensten weer plaats op zondagmorgen. In het kerkenraadsoverleg van 22 juni is besloten dat we (geleidelijk) kunnen opschalen naar het maximaal aantal gemeenteleden dat op 1,5 meter in de aula kan plaatsnemen. Dit maximale aantal is - rekening houdend met de maatregelen - momenteel 100 mensen per kerkdienst. 
Vanaf de dienst op 19 juni kunt u zich voor de diensten aanmelden via deze link: aanmelden kerkdienst De Rank. De maximale capaciteit van de fysieke kerkdiensten is van 30, naar 85 en inmiddels (per 20 september) naar het maximum van 100 mensen opgeschaald. 

De dienst op zondag wordt ook live uitgezonden om 10:00 uur via het Youtube-kanaal van De Rank: youtube.derankwaddinxveen.nl

Meer informatie over het coronavirus en De Rank:

     💡 Veelgestelde vragen

     💡 Nieuwsbrief "Erediensten Nieuwe Stijl"

     💡 Gebruiksplan kerkgebouw - De Rank


Communicatie

In deze periode is het belangrijk dat wij u goed en adequaat kunnen informeren. Dat doen wij op deze website en Facebook en ook via email. Ook versturen wij de Zondagsbrief iedere week via email. Wij vragen u daarom uw mailadres aan ons door te geven waarmee u toestemming geeft om u via email te informeren. Dat kunt u doen via dit formulier.

Heeft u hierover vragen, suggesties of opmerkingen, laat het weten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Werkgroep Erediensten Nieuwe Stijl (WENS)

 

Kijk ook hieronder voor de opnamen van de laatste diensten. Wilt u eerdere diensten terugkijken? Stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de datum van de dienst die u wilt terugkijken. 

De kerkdiensten van  de afgelopen zondagen:

Startzondag en Kerkproeverij, buitendienst op 20 september:

Coronavirus

Klik hier voor meer informatie en 
veelgestelde vragen over het
coronavirus en De Rank.

Meer informatie

Kerkdiensten