• Liturgisch centrum Ontmoetingskerk

  • Inrichting Ontmoetingskerk

  • Inrichting Immanuëlkerk

  • Liturgisch centrum Immanuëlkerk

Kerkomroep

Opnames uit de Ontmoetingskerk.
Opnamedatum wordt hieronder twee keer getoond: de ene is met video, de andere alleen met geluid.

----------------------
Privacy Verklaring

De kerkbalans weken voor ’t Spectrum zijn weer achter de rug.
Allereerst wil ik de lopers bedanken, die 2 weken in weer en wind op pad geweest zijn, zij hebben ruim 800 enveloppen bezorgd en weer opgehaald!
Er zijn weer veel voorbereidingen aan vooraf gegaan, mutaties verwerken, de loperslijsten uitdraaien en als laatste zijn de enveloppen weer gevuld met de formulieren door de kerkrentmeesters en leden van de ZWO.
Vrijdagavond 26 januari hebben de lopers hun opgehaalde enveloppen ingeleverd en kregen als bedankje een pakje stroopwafels mee.

Dank aan de ieder die mee heeft gewerkt om de kerkbalansactie weer tot een goed einde te brengen!

Nu het resultaat
De binnengekomen toezeggingen op de telavond vrijdag 26 januari leverde een bedrag op van 182.905,58 euro. Met de nagekomen toezeggingen en controle is de stand op 2 februari al 189.168,58 euro en na verwerking bankgegeven (10 februari) 193.758.58 euro.
Dit is een mooi en positief resultaat!
We hadden het streefbedrag, gezien de vergrijzing van onze gemeente, van 181.000 euro wel behoudend begroot.
Wij zijn als kerkrentmeesters en kerkenraad dankbaar voor uw steun, zo kunnen we onze kerkelijke activiteiten dit jaar weer in stand houden.

Voor de kerkbalans 2023 is er een bedrag van 195.474,08 euro ontvangen. Het streefbedrag was 196.000 euro, dat hebben we dus net niet gehaald.

Indien u uw envelop met toezegging om een of andere reden niet heeft kunnen inleveren of deze is niet opgehaald, dan kunt u deze opsturen naar postbus 17, 2740 AA Waddinxveen of een belletje naar uw contactpersoon, dan wordt deze alsnog opgehaald.

Namens de kerkrentmeesters van ’t Spectrum,
Cor Streefkerk

Activiteiten