• Liturgisch centrum Ontmoetingskerk

  • Inrichting Ontmoetingskerk

  • Inrichting Immanuëlkerk

  • Liturgisch centrum Immanuëlkerk

Kerkomroep

Opnames uit de Ontmoetingskerk.
Opnamedatum wordt hieronder twee keer getoond: de ene is met video, de andere alleen met geluid.

----------------------
Privacy Verklaring

Vocalgroep Choral presenteert met ‘Etty’ een voorstelling over het leven van Etty Hillesum, een joodse vrouw die velen geïnspireerd heeft met de door haar nagelaten dagboeken en brieven. Haar leven wordt gekleurd door haar onstuimige en soms grillige karakter, haar joodse afkomst en de Tweede Wereldoorlog. Etty beschrijft in haar werk een grote persoonlijke innerlijke ontwikkeling. Ze zoekt naar liefde, naar verbinding met zichzelf en anderen, de dingen achter de dingen, naar God.

Zaterdag 10 juni om 19.30 uur in de Ontmoetingskerk. Kaarten zijn te bestellen via https://www.meerinwaddinxveen.nl/verdieping en kosten per stuk € 8,- plus € 0,50 boekingskosten. Aan de zaal kost een kaartje € 10,-. Een kopje koffie, thee of een frisdrank is bij de prijs inbegrepen.

Woordveld 't SpectrumWijkgemeente ’t Spectrum van de Protestantse Gemeente te Waddinxveen is op zoek naar een enthousiasmerende, verbindende predikant.

Wie zijn wij?

Een veelzijdige, open wijkgemeente, die midden in de samenleving wil staan. Deze wijkgemeente is in november 2020 ontstaan door de samenvoeging van twee wijkgemeenten en telt 1500 leden. Samen met wijkgemeente De Rank vormen wij de Protestantse Gemeente Waddinxveen (PGW)

Wie zoeken wij?

Een actieve en gedreven voorganger, die in het bijzonder oog heeft voor de grote diversiteit binnen onze gemeenschap. Iemand die vanuit een persoonlijk en levendig geloof uitnodigend en inspirerend kan vertellen en uitleggen. Tevens een luisterende dominee die ons kan helpen ’t Spectrum als een “interne pionier” verder mee op te bouwen.

Wij willen op een andere manier gaan werken en zijn dat aan het uitvinden. Wij zoeken een predikant die hierin kan meedenken..

Kerkdiensten

Zondag 11 juni 2023

Ontmoetingskerk
  • 09:30 ds. G. Geitenbeek, Waddinxveen, Heilig Avondmaal

Zondag 18 juni 2023

Ontmoetingskerk
  • 09:30 ds. mw. H.M. de Jong, Rotterdam

Zondag 25 juni 2023

Ontmoetingskerk
  • 09:30 ds. T.T. van Leeuwen, Waddinxveen, Gezinsdienst

Zondag 2 juli 2023

Ontmoetingskerk
  • 09:30 ds. M. Vermeij, Haarlem

Zondag 9 juli 2023

Ontmoetingskerk
  • 10:00 Pastor M. Sonneveld en ds. J. Overeem, gezamelijke dienst