• Liturgisch centrum Ontmoetingskerk

  • Inrichting Ontmoetingskerk

  • Inrichting Immanuëlkerk

  • Liturgisch centrum Immanuëlkerk

Kerkomroep

Opnames uit de Ontmoetingskerk.
Opnamedatum wordt hieronder twee keer getoond: de ene is met video, de andere alleen met geluid.

----------------------
Privacy Verklaring

Geef vandaag voor de kerk van morgen

Actie Kerkbalans 2024 is van start!

Kerkbalans is de grootste fondsenwervende actie van het land; door het hele land vragen plaatselijke parochies en gemeenten hun leden om een financiële bijdrage over te maken. Deze week wordt ook bij u de brief bezorgd. Doet u dit jaar (weer) mee?

“Ik mag er zijn wie ik ben.”  “Het is een plek waar ik God vind.”  “In de kerk kijken we naar elkaar om.”  “Ik vind er rust in de hectiek van alledag.” Het zijn nog maar een paar uitspraken die iets laten zien van de waarde die onze wijkgemeente ’t Spectrum heeft voor haar leden. Heel graag willen we een plek zijn en blijven waar leden rust en verdieping vinden en God ontmoeten. Waar we naar elkaar omzien en voor elkaar zorgen. Waar we klaarstaan voor mensen in de samenleving die onze steun nodig hebben.

Tussen 13 en 20 januari ontvangt u de kerkbalansenvelop met het verzoek om bij te dragen. Uw bijdrage is onmisbaar om dit samen kerk-zijn ook in 2024 vorm en inhoud te geven. Doe daarom mee en vul het toezeggingsformulier ruimhartig in. In de week vanaf 22 januari haalt de vrijwilliger het antwoordformulier weer bij u op.
Legt u de antwoordenvelop weer klaar voor onze vrijwilligers?

U kunt uw bijdrage ook digitaal overmaken op NL48 RABO 0373 7316 55 t.n.v. ‘CvK Protestantse Gemeente Waddinxveen Ontvanger ’t Spectrum’ onder vermelding van ‘Actie Kerkbalans 2024’.

Alvast veel dank voor uw bijdrage en steun! Door vandaag te geven, kan de kerk blijven doen waar ze al eeuwenlang voor staat.

Op naar de kerk van morgen!

Namens de kerkrentmeesters van ’t Spectrum.

Activiteiten