• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Het leven voltooien
bezinningsavond 21 februari

Elk leven kent seizoenen. Het voorjaar van ons bestaan is een periode van beloften en verwachtingen. De zomer een tijd waarin we tot bloei komen. De herfst symboliseert verlies, maar ook het dragen van vrucht. De winter kenmerkt zich door verstilling.

Hoe kun je je overgeven aan het laatste seizoen van je bestaan? Kun je je daarmee verzoenen en leren je leven te voltooien? Welke plaats heeft ons geloof hierin en onze Schepper? Wat reikt de Bijbel ons hierover aan?

Daaraan willen we aandacht geven op twee momenten: de morgendienst van 19 februari en een bezinningsavond op 21 februari waaraan ds. Margriet van der Kooi als geestelijk verzorger, ds. Harald Overeem als wijkpredikant en Cock Vroom als huisarts meewerken. Na hun verhalen is er gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar van gedachten te wisselen. Luisterend naar elkaar hopen we samen te zoeken naar Gods bedoeling met ons leven in het laatste seizoen. 

Deze avond is niet speciaal bedoeld voor ouderen, hoewel zij zich wellicht het meest met deze levensvragen bezighouden. Ook voor jongeren die hun ouders op enig moment nabij zijn in hun laatste fase kan deze avond waardevol zijn. Daarnaast kan het een toerusting zijn voor wie pastoraal werk doet. Van harte uitgenodigd!

Harald Overeem, John Spoor en Cock Vroom

Bezinningsavond
dinsdag 21 februari
Locatie: Ontmoetingskerk
Aanvang: 20.00 uur
Vanaf 19.45 uur is er koffie en thee