• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars


Op zondag 16 oktober is er om 16:00 uur een kidspraise in het Coenecoop College.

Tijdens deze dienst zal dominee Menno Zandbergen vertellen over Daniël in de leeuwenkuil. Daniël nam een groot risico toen hij trouw bleef aan zijn geloof en bleef bidden tot zijn God voor het open venster. Terwijl koning Darius juist een wet had uitgevaardigd die verbood om tot niemand anders te bidden dan tot de koning zelf. Daniël wordt opgepakt en als straf wordt hij in de leeuwenkuil geworpen.

Dit verhaal uit de Bijbel is in deze tijd nog steeds van toepassing op veel vervolgde christenen. Ze moeten in het geheim geloven uit angst voor hun omgeving.
Tijdens deze kidspraise zullen we weer mooie liederen zingen en spelletjes doen die met dit thema te maken hebben. Komen jullie ook?

Oproep
Twee keer per jaar wordt er in de wijkgemeente De Rank een Kidspraise georganiseerd. Een dienst die speciaal gericht is voor basischool kinderen in en buiten onze gemeente.
Een dienst waarin veel kinderliederen worden gezongen, een makkelijk te begrijpen bijbelverhaal word gelezen en waar regelmatig toepasselijke spellen of andere activiteiten worden aangeboden. 
Wij zijn op zoek naar uitbreiding van het team. Vind jij het leuk om 2x per jaar deze dienst voor te bereiden, over een thema na te denken en bijpassende liederen erbij te zoeken voor deze diensten?
Neem dan contact met ons op, klik om een mail te sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.