• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Wat een feestje was het vorig weekend!
Het regende pijpenstelen toen de eerste leiding aankwam in Doornspijk, maar toen de bussen arriveerden, was het droog en dat is het het hele weekend gebleven.
We genoten van het enthousiasme van de deelnemers, van alle leuke, actieve spellen, van de creativiteit bij het bouwen van de totempalen en hutten, van het zingen met elkaar, van alle acts op de bonte avond, de thema-momenten en de kampdienst.
Het eten was goed, de sfeer was goed, we hebben gelachen en plezier gemaakt met elkaar.

Dank voor ieder die het elk jaar weer mogelijk maakt dat wij met zo’n grote groep kinderen en tieners op stap gaan. Dank voor uw bijdrage als gemeente, voor de giften en boodschappen die zijn binnengekomen.
Bovenal dank aan onze God, die een fikkie bij ons steekt dat nooit dooft! Dank dat wij dat mogen laten zien aan de wereld. Want waar rook is, is vuur! Als wij rooksignalen uitzenden de wereld in, laten wij Gods liefde zien. Dat kan zelfs in kleine dingen.

Volgend jaar gaan we weer, maar nu rusten we even uit!

Anne, Carla, Chris, David, Elze, Erica, Femke, Fiyah, Floris, Jean-Paul, Jolanda, Laura, Marianne, Marieke, Marinka, Marlies, Marriëtte, Matthias, Niels, Paul, Rachelle, Sabine, Ward, Wilco en Wim