• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Niet omdat het moet, maar omdat het weer kan!
De afgelopen week is de Inloopochtendcommissie na lange tijd weer bijeen geweest. Daar is het besluit genomen om te proberen de Inloopochtenden, na een vervelende periode, weer een nieuw leven in te blazen.

De eerste ochtend zal op 16 november zijn. Omdat ook wij niet weten hoe het gaat lopen hebben we ons het volgende voorgenomen. We starten met een echte “Inloopochtend”. Inloop vanaf 09:30 uur en aanvang 10:00 uur.
Deze morgen zal vooral gevuld worden met gezellig elkaar ontmoeten onder het genot van koffie of thee. Verder denken wij aan het zingen van enige liederen en met elkaar een leuk, gezellig en leerzaam quizje. Natuurlijk hebben wij ook nog iets te vertellen en wat vragen voor de toekomst.

De volgende Inloopochtend wordt op 11 januari 2022. We slaan december over omdat op dezelfde dinsdag de seniorenmaaltijd wordt verzorgd.
De Inloopochtend wordt, zonder tegenbericht, als van ouds, gehouden in de Immanuelkerk.

Heeft u nog vragen schiet dan een van de commissieleden, u wel bekend, aan of bel met Peter 06-43812705. En zoals reeds vele malen verwoord, iedereen is van harte welkom welke leeftijd dan ook!

Namens de Inloopochtendcommissie –
Peter van der Laarse