• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Over drie weken hopen we op kamp te gaan met 96 deelnemers en 25 kampcrewleden. Een fantastisch aantal, waar we heel dankbaar voor zijn.

Dat er behoefte is aan kamp, bleek wel toen we binnen anderhalve week vol zaten. We gaan er een mooi weekend van maken, maar dat kan niet zonder uw hulp!
We merken dat de coronacrisis invloed heeft op alles. Niet alleen moesten we opnieuw een kamp verplaatsen, ook in de kosten is het zichtbaar.

Daarom vragen we ook dit jaar uw hulp met het doen van de boodschappen. In de hal van het Coenecoop College staan we voor en na de dienst op zondag 17 en 24 oktober (als dan nog niet alle briefjes weg zijn     ) met een tafel vol boodschappenbriefjes. Komt u ook één of twee of misschien wel drie briefjes halen? U kunt de boodschappen inleveren bij de deur van de kerk in een krat op 24 en 31 oktober en anders bij Jeanet van Butzelaar op de Apollolaan 33, tussen 17.30 en 19.00 uur. De boodschappen kunnen tot en met 31 oktober ingeleverd worden. 

Is boodschappen doen voor u niet mogelijk, maar wilt u ons toch sponsoren, dan kan dit ook door een bedrag over te maken op NL 70 RABO 0373.7318.41 t.n.v CvK Protestantse gemeente te Waddinxveen inz De Rank kampgeld, o.v.v. ‘boodschappenactie’. Helpt u ons om van kamp 2021 geen mission impossible, maar een mission possible te maken? Alvast bedankt!

De kampcrew 2021