• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Wij hebben allemaal te maken met het Covid virus. In Nederland zijn wij gelukkig op de goede weg, er komen minder mensen op de intensive care te liggen en we krijgen steeds meer onze vrijheid terug. 

Hoe anders is dat in andere delen van onze aarde! In India is het op dit moment meer dan schrijnend om te zien hoe het Covid virus daar huishoudt. 
De diaconieën van ’t Spectrum en De Rank hebben daarom besloten om samen op zondag 27 juni een extra collecte te houden. De opbrengst van deze collecte zal gaan naar de stichting Serve India. Dit is een ANBI geregistreerde stichting met christelijke inslag. Zie www.serveindia.nl/ voor meer informatie. 

Normaal gesproken wil Serve India mensen in aanraking brengen met het evangelie van Jezus Christus en zijn (wereldwijde) kerk door alfabetiseringscursussen met behulp van de Bijbel en naschoolse kinderclubs aan te bieden, maar in deze Covid tijd helpen ze ook met hygiëne maatregelingen en voedselpakketten. 

De diaconie van beide wijkgemeenten beveelt deze collecte van harte bij u aan. Tevens zal de diaconie van ’t Spectrum een vast bedrag van € 500,- doneren. De diaconie van De Rank zal werken met een verdubbelingsactie. Elke euro die u geeft wordt door de diaconie (tot een maximum van € 1.000,-) verdubbeld.

Namens beide diaconieën,
Barthold Jansen en René Tromp