• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Helaas, de rommelmarkt op zaterdag 8 mei zal niet door gaan. Maar dat wil niet zeggen dat de evenementen-commissie dan stil zit.

Na de geslaagde 1.5 meter verwenactie van vorig jaar mei hebben we een variatie daarop bedacht: de Moederdag-Verwen-Actie.

Zondag 9 mei is het moederdag en wat is er leuker dan je moeder, of iemand anders die je lief vindt, te verwennen met een heerlijk ontbijt. En ja, doe er dan ook maar een bloemetje bij. En de netto opbrengst is bestemd voor het goede doel! 

Wat kan er besteld worden:

  • Een ontbijtbox voor twee personen met daarin o.a. broodjes, croissants, crackers, kaas, ham, hagelslag, jam, jus d'orange, yoghurt voor € 15,00
  • Een prachtig boeket rode rozen voor € 17,50
  • Een setje fleurige flesjes met kleurige en heerlijk geurende lathyrus voor € 7,50

De bestelling wordt zaterdag 8 mei vanaf 11.00 uur bezorgd in en rond Waddinxveen (Gouda, Boskoop, Zevenhuizen). Dat betekent dan wel dat je zelf op zondag de broodjes nog moet afbakken en beleggen. Alleen de kaas en vleeswaren uit de box moet je na bezorging even in de koelkast bewaren. Helaas is bezorgen op zondag geen optie.

Bestellen kan tot maandag 3 mei 12:00 uur via de knop naar het bestelformulier hieronder. Kom je er via de website niet uit, bel dan naar Ida Molenaar – 06 42516501

We hopen dat het weer een geslaagde actie wordt en dat we veel bestellingen mogen bezorgen op zaterdag 8 mei!
De opbrengst is voor de Thuisfrontcommissie van de familie Van der Maas t.b.v. het werk in Albanië en voor het kerkenwerk in De Rank.

De Evenementencommissie

Om een indruk te krijgen, zie hieronder enkele voorbeeld afbeeldingen
van wat je kunt bestellen:
   
   

klik op de afbeelding voor een vergroting