• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Op zondag 28 maart (Palmzondag) wordt de ochtenddienst geleid door onze eigen predikant ds Harald Overeem. 
De dienst kan worden bijgewoond door ouderen (80+) die hiervoor worden uitgenodigd. De dienst is live vanaf 10:00 uur te volgen en uiteraard ook nog op een later tijdstip terug te kijken/luisteren, via (klik op plaatje):

?    of    ?

? Lees hier de preeksamenvatting

? Kinderen kunnen worden aangemeld voor de kindernevendienst via knd.derankwaddinxveen.nl.

Jongeren in de leeftijd van 16-25 jaar zijn uitgenodigd voor ontmoeting en gesprek in het Coenecoop College op zondagmiddag.

Bij de dienst
Zondagmorgen is het palmzondag. We lezen, hoe kan het ook anders, over de intocht van Jezus in Jeruzalem, Johannes 12.12-19. De reacties op deze intocht zijn uiteenlopend: de menigte is enthousiast, de leerlingen begrijpen het niet en de farizeeërs
reageren wat zuur. In de preek zal ik ingaan op het enthousiasme van de menigte. Het viel me van de week op: als we die reactie eens goed ‘bekijken’, dan krijgt ook de entree van Jezus meer koninklijke allure. Van harte welkom om deze dienst via YouTube of kerkomroep mee te beleven. 
ds Harald Overeem

Inzameling van de gaven
U kunt de collectes van deze zondag vinden in De Rank-app en er ook via de app aan geven. 
Ook kunt u uw gaven overmaken op rekeningnr: NL51.RABO.0373.7316.98 tnv CvK Protestantse Gemeente te Waddinxveen. Het collectebedrag is met een verdeelsleutel 55%-45% bestemd voor respectievelijk de diaconie en Kerkbeheer voor onze eigen wijkgemeente. Van harte bij u aanbevolen! Lees hier over hoe u een bijdrage kunt overmaken.

Virtueel koffiedrinken na de dienst
Na de dienst is er de mogelijkheid om met elkaar 'virtueel koffie te drinken' en na te praten. Klik hier voor meer informatie.

[ ? Lees hier alle informatie over de corona maatregelen in De Rank. ]