• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Net na de eerste diagnose van corona in Nederland, vorig jaar februari, startten wij met www.meerinwaddinxveen.nl. Voornaamste doel was en is om vooral positieve berichten uit ons dorp met bezoekers van die website te delen; goed nieuws en blijde boodschappen (het evangelie!). Inmiddels zijn we een jaar en ruim 300 (!) berichten verder. In de tussentijd breidde het online platform MEER in Waddinxveen uit met een YouTubekanaal, een pagina én groep op Facebook en accounts op Instagram en Twitter.

Steeds meer Waddinxveense interkerkelijke organisaties en initiatieven zoals Alpha, Kerkproeverij, Met Elkaar Waddinxveen en Samen Triangel vinden onderdak bij het online platform van MEER.

Wat is het een zegen om door omstandigheden soms zo ver van elkaar verwijderd toch zo dichtbij berichten over geloof, hoop en liefde via MEER met je te kunnen delen. Klik en kijk daarom geregeld voor MEER op www.meerinwaddinxveen.nl.

MEER is dus voor iedereen én van iedereen die ‘het geloof dat zij wil delen’ hoog in het vaandel heeft staan. Heb jij ook nieuws met een boodschap? Organiseer jij een (missionair) event? Houd jij een inzamelactie om uit te delen? Kloppen de gegevens van jouw kerk op www.kerkeninwaddinxveen.nl nog wel? Of… Enfin, vul zelf maar in. Kom over de (hef)brug en laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hartelijke groet, namens Team MEER, van Conny en Arie Pieter van Dijk
(Foto: Henk Starreveld)