• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

De dienst op deze missionaire zondag wordt geleid door onze eigen predikant ds. Harald Overeem. Lees hieronder meer over de dienst.
De dienst is live vanaf 10:00 uur te volgen en uiteraard ook nog op een later tijdstip terug te kijken, via (klik op plaatje):

?    of    ?


? Hier kunt u de preeksamenvatting lezen/downloaden
Kinderen kunnen het blad van de kindernevendienst met het verhaal en de werkjes en puzzels van deze zondag downloaden op de jeugdpagina.

Over de dienst
Deze zondag gaan we weer verder met de Bergrede. We lezen over ‘zout en licht’ uit Matteus 5.13-16, een passage die goed aansluit bij deze zondag.
Lees het gedeelte de komende week eens door. Tijdens de dienst komen enkele gemeenteleden aan het woord (via thuis opgenomen filmpjes) die vertellen wat hen zelf in het Evangelie aangetrokken heeft en wat hen beweegt dit weer door te geven.
Ds Harald Overeem

Inzameling van de gaven
Tijdens deze diensten is er één collecte. U kunt uw gave overmaken op rekeningnummer: NL51.RABO.0373.7316.98 tnv CvK Protestantse Gemeente te Waddinxveen. Het collectebedrag is met een verdeelsleutel 55%-45% bestemd voor respectievelijk de Thuisfrontcommissie voor de uitzending van de familie Van der Maas in Albanië en Kerkbeheer voor onze eigen wijkgemeente. Van harte bij u aanbevolen! Lees hier over hoe u een bijdrage kunt overmaken.
Een korte video over het werk van de familie Van der Maas in Albanië zal tijdens de dienst worden getoond en is ook hier(onder) te bekijken.

Virtueel koffiedrinken na de dienst
Na de dienst is er de mogelijkheid om met elkaar 'virtueel koffie te drinken' en na te praten. Klik hier voor meer informatie.

[ ? Lees hier alle informatie over de corona maatregelen in De Rank. ]