• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

U kunt uw bijdrage overmaken op rekeningnummer: 
NL10 RABO 0373 7095 44 t.n.v. ZWO de Rank,
onder vermelding van "Kerstactie Noah’s Ark".

De zondag voor Kerst vragen we meestal aandacht voor het ZWO jaarproject. Bij binnenkomst ziet u dan al een kersttafel staan met informatie over het project, Ook vertellen we vaak iets in de dienst en kunt u na de dienst een kaartje meenemen met het bedrag wat u zou willen geven. Ja zo ging het vorige jaren….
Maar dit jaar gaat alles anders…..
Ontzettend jammer natuurlijk!!

Maar we begrijpen dat we voorzichtig moeten zijn.
En gelukkig hebben wij een huis, eten en drinken, etc. Maar zovelen in deze wereld hebben dit niet!! Zeker in deze ‘corona-tijd’ heeft de arme wereldbevolking het erg moeilijk!! Zo ook in Oeganda….

Zoals u wel weet, sparen we dit jaar voor het Ondervoedingsproject van Noah’s Ark in Oeganda. Tijdens de dienst op 20 december is een filmpje getoond waarin iets meer verteld wordt over Noah’s Ark en over het project (kijk het hier terug). U heeft er ook over kunnen lezen in Kompas. De laatste tijd komen er steeds jongere baby’s bij de medische kliniek, ondervoed en sterk vermagerd… Via het Ondervoedingsproject worden deze kinderen en ook hun gezinnen geholpen.

We willen we graag een beroep op u doen! Helpt u Noah’s Ark zodat zij deze kinderen en gzinnen kunnen helpen?! Alle giften zijn welkom!! Bij deze Zondagsbrief is een bijlage met voorbeelden waar u kunt zien wat er met uw geld gedaan kan worden!

De nood is hoog. Helpt u mee??

Laten we lichtdragers mogen zijn in deze voor velen donkere tijd. Ieder op zijn of haar eigen wijze. Wij vragen uw kerstgift voor deze kinderen in Oeganda.

U kunt uw gift overmaken op rekening NL10 RABO 0373 7095 44 t.n.v. ZWO De Rank met vermelding “Kerstactie Noah’s Ark”.

Alvast heel hartelijk bedankt!!

[ klik hier voor de folder om het nog eens na te lezen ]