• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

FOKUSI
Zoals bekend is Aad o.a. actief met het programma FOKUSI (Focus in het Albanees) Dit programma heeft tot doel het persoonlijke vertrouwen te vergroten en het aantal deelnemende kerken in Albanië en Kosovo te vergroten. FOKOSI heeft als focus dat Christenen en kerken hun geloof verdiepen en tevens praktisch vorm geven, in contacten met mensen in hun buurt. Deze doelen kunnen worden bereikt door een goede samenwerking met diverse organisaties en m.b.v. training. Kijk voor een indruk van het programma op de Albanese website.


De COVID-19 maatregelen in Albanië worden ook verscherpt. Het is nog maar geoorloofd om met maximaal 10 personen samen te komen. Ondanks deze strengere maatregelen probeert Aad zo goed mogelijk zijn activiteiten in de kerken doorgang te laten vinden.

Parttime Assistent
Aad heeft sinds kort een parttime assistent kunnen aanstellen. Elti Bodinaku (1993) is Albanees en zal Aad ondersteunen bij de diverse werkzaamheden. Zo is hij samen met Aad coördinator bij FOKUSI.

Speculaas en Dagboeken Actie
Zaterdag 21 november hebben de leden van de TFC de bestelde speculaaspakketten en dagboekjes bij 53 adressen langsgebracht. De netto opbrengst voor deze actie is het mooie bedrag van € 480,50. Dit komt
volledig ten goede aan het werk van de familie van der Maas in Albanië. Dank u voor het tot stand brengen van deze opbrengst!

Stand van zaken fondsenwerving
Op dit moment is het bedrag van € 22.657,- toegezegd waarvan € 21.072,- is ontvangen.

Dank u wel hiervoor.
Het zou fantastisch zijn als u op een structurele manier (maandelijks) met een bepaald bedrag deze uitzending zou willen ondersteunen. Ook kleine bedragen helpen! Zie hieronder voor meer informatie, waarvoor alvast dank! 

Betrokkenheid vanuit De Rank
Meer nieuws, foto’s en informatie over hoe u kunt meeleven, meebidden en meegeven en hoe u de Nieuwsbrieven kunt ontvangen vind u op de website.
Een gift voor de familie Van der Maas kunt u ook rechtstreeks overmaken naar de GZB op rekeningnummer: NL91 INGB 0690 7624 45 t.n.v. GZB Driebergen, o.v.v. “TFC Aad en Dineke van der Maas”. Ook vragen we om de familie Van der Maas te steunen door een vaste donatie, maandelijks of jaarlijks, wat u wilt. Het is belangrijk dat er meer vaste donateurs komen!
Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd één van de TFC-leden aanspreken.

De Thuisfrontcommissie