• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Ondervoedingsprogramma Noah’s Ark, Uganda
Noah’s Ark is een interkerkelijke christelijke organisatie in Uganda. Zij richt zich op het helpen van de meest kwetsbare kinderen in de samenleving en de gemeenschappen die het meest onder armoede te lijden hebben. Hun missie is ‘From nobody naar somebody’ (van niemand naar iemand). Op zondag 11 oktober heeft Wilma van Welten, bestuurslid bij Noah’s Ark, ons een en ander verteld en zij heeft diverse foto’s laten zien. 

We hebben als ZWO voor dit project gekozen omdat enkele gemeenteleden bekend zijn met Noah’s Ark en sommigen daar zelf zijn geweest. Hierdoor kunnen we ook van dichtbij informatie krijgen.

Daarbij heeft men ook in Oeganda, zoals overal in de wereld, te lijden van corona, dit treft vooral de arme bevolking. Er zal dan ook een groter beroep gedaan worden op de medische kliniek en het ondervoedingsprogramma. Voor meer informatie: zie hier op de website.

We hopen dat u mee zult helpen dit project te financieren. Uw giften zijn van harte welkom op NL10 RABO 0373.7095.44 t.n.v ZWO De Rank met vermelding Noah’s Ark. 

Een hartelijke groet, namens de ZWO groep,
Teunie de Kruijf