• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Omdat de 'traditionele' evenementen dit jaar vanwege corona niet doorgaan, heeft de Evenementencommissie alternatieve acties bedacht om toch geld te kunnen inzamelen voor de eigen gemeente en/of goede doelen.

Afgelopen mei hebben we de "1,5-meter-ver-wen-actie" gehouden en nu organiseren wij de "bloembollenactie". De opbrengst komt in zijn geheel ten goede aan de goede doelen die hieronder staan vermeld.

U kunt in de periode 25 september tot en met vrijdag 16 oktober de bloembollen bestellen.

Daarna voegen wij de bestellingen samen en doen 1 grote bestelling bij Baltus Bloembollengroothandel. Wij verwachten de bestelde bloembollen dan op zaterdag 24 oktober bij u thuis te kunnen bezorgen, zodat ze nog de grond in kunnen en u in het voorjaar de prachtige bloemen heeft staan!
? De bloembollen van Baltus kwamen als beste uit de Kassa tulpenbollentest 2019.

U kunt kiezen uit de 20 meest verkochte bloembollen en stekjes van Baltus. U vindt deze producten in deze catalogus (PDF).
De bestelling van de gewenste producten kunt u vervolgens met dit formulier aan ons doorgeven. U ontvangt dan een bevestiging van de bestelling in uw email. In deze email staan ook de gegevens hoe u de bestelling kunt betalen. Pas na betaling is de bestelling definitief! Als de betaling door ons is ontvangen krijgt u ook hier weer een bevestiging van en weet u dat uw bestelling definitief is.

BLOEMBOLLEN BROCHURE |  [ De actie is beeindigd ]


De goede doelen
Na bestelling ontvangt u niet alleen de bloembollen en daarmee een bloemenpracht in het voorjaar, maar u steunt hiermee ook een aantal goede doelen. Dit zijn doelen die een 'relatie' hebben met De Rank en dus al goed bekend zijn. Klik op de link van het betreffende goede doel voor meer informatie:

  1. Waddinxveen Helpt Lesbos
    N
    oodhulp aan vluchtelingen in kamp Moria
  2. ZWO jaarproject voor Alo!mik
    V
    oor kinderen in afgelegen, arme gebieden in Albanië
  3. TFC familie van der Maas (vast doel tot 2021)
    Voor de opbouw van de protestantse kerk in Albanië

U kunt uw bestelling eventueel ook telefonisch doorgeven aan Ida Molenaar op telefoonnummer: 0182 - 612574 of mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook als u nog vragen heeft kunt u een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De evenmentencommissie van De Rank