• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Volgend weekend is het zover! Dan vindt kamp De Rank 2020 2.0 plaats! De kampcrew heeft de afgelopen weken veel werk verzet om een geweldig en bovenal feestelijk programma neer te zetten. Wij hebben er zin in!

Dit jaar geen boodschappenactie, maar u kunt ons wel op een andere manier sponsoren of helpen. Wij zoeken mensen die van bakken houden! Voor de lunch op zaterdag moeten zo’n 300 pannenkoeken gebakken worden. Wie wil ons hierbij helpen?

Voor de lunch/uitgebreide koffie op zondag zoeken we mensen die cakejes, hartige of zoete muffins, sandwiches of andere kleine hapjes willen maken. Ook hebben we nog wat hulp nodig op zaterdagmiddag om de aula van het Coenecoop College feestelijk aan te kleden voor de gala-avond of de dames in de keuken te helpen met het voorbereiden voor het diner.

Wilt u hierbij helpen of iets bakken, vul dan het formulier in door op deze link te klikken of kijk op onze website: kamp.derankwaddinxveen.nl.
Wij nemen dan contact met u op.

Samen maken we er een groot feest van en op zondag kunt u ook een beetje van het programma meemaken. Op zondag 13 september is de kerkdienst de kampdienst! Wat vinden wij het leuk dat we jullie allemaal mee kunnen laten kijken naar onze kampdienst, dit keer met ook een bijdrage van onze dominee.

De kampdienst is voor de kampcrew altijd het hoogtepunt van het kamp. Daar werken we met het thema het hele weekend naar toe. Dat met jullie te mogen delen, vinden wij fijn. Vanaf 9.45 uur gaan we live op het bekende YouTube-kanaal van De Rank.

Wij hopen op een gezellig, feestelijk, maar bovenal gezegend weekend.

De kampcrew 2020

Het kamplied voor dit jaar is wel heel toepasselijk! En wat leuk om 20 jaar kamp te zien langskomen! Oefen je ook mee?