• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

De kerkdienst van 7 juni (zondag voor de vervolgde kerk) zal worden geleid door ds. mw. Esther van Schie-Hofman uit Gouda en wordt om 10:00 uur uitgezonden via het Youtube-kanaal van De Rank: youtube.derankwaddinxveen.nl

? Voor de digitale kindernevendienst op zondag 7 juni is er voor alle groepen een kleurplaat. De kleurplaat kun je downloaden en printen en vervolgens kun je de regenboog mooi inkleuren en er daarna een foto van maken en deze mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kleurplaat is hier te vinden.

Inzameling van de gaven
Tijdens deze diensten is er één collecte. U kunt uw gave overmaken op rekeningnummer: NL51.RABO.0373.7316.98 tnv CvK Protestantse Gemeente te Waddinxveen. Het collectebedrag is met een verdeelsleutel 55%-45% bestemd voor respectievelijk de Diaconie en Kerkbeheer voor onze eigen wijkgemeente. Van harte bij u aanbevolen!

De bestemming van het diaconale deel van de collecte is deze week bestemd voor het werk van Open Doors.


We zullen de komende weken de kerkdiensten online blijven verzorgen. Tot en met 14 juni worden de diensten op zaterdag opgenomen en op zondag om 10:00 uur via het Youtube-kanaal van De Rank uitgezonden.
Vanaf 21 juni zullen de diensten op zondag om 10:00 uur rechtstreeks worden uitgezonden via Youtube (beeld en geluid) en Kerkomroep.nl (alleen geluid). Er is dan zeer beperkt mogelijkheid om de dienst in het Coenecoop College bij te wonen. 

De opnamen van de diensten van de afgelopen 2 weken kunt u hier nog terugkijken. Wilt u opnamen van eerdere diensten terugkijken stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de datum van de dienst die u wilt terugkijken.