• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Vanwege het niet doorgaan van de rommelmarkt op 9 mei organiseert de Evenementencommissie in het moederdagweekend de  “1,5 meter-ver-wen-actie”. Verwen uzelf of een ander met bloemen, stroopwafels of kaas en steun daarmee ook de goede doelen ver weg.

U kunt tot en met 4 mei 12:00 uur een prachtig boeket bloemen, heerlijke stroopwafels en/of smakelijke kaas bestellen om er op die manier een mooi (moederdag)weekend van te maken. Voor uzelf of als blijk van aandacht en bemoediging voor moeder, opa en oma, de buurvrouw/-man of voor wie u wenst.

Wij bezorgen het bestelde boeket, de stroopwafels en de kaas op zaterdag 9 mei bij u of de gewenste ontvanger thuis in en rondom Waddinxveen. Hierbij nemen wij de RIVM-maatregelen ter bestrijding van het coronavirus in acht. Dus wij bellen aan en zetten de bestelling voor de deur. U kunt daarom ook niet contant betalen, maar alleen door een overboeking vooraf.

U dient het totaalbedrag van de bestelling over te maken op rekeningnummer NL95 RABO 0373 7317 79 t.n.v. Evenementencommissie De Rank met vermelding van de naam van de besteller.

Na de bestelling ontvangt u - per email - een bevestiging met het totaalbedrag van de bestelling.

En u bezorgt op deze manier niet alleen uzelf of de ontvanger een mooie dag, maar ondersteunt hiermee ook de goede doelen van de rommelmarkt van dit jaar en onze eigen wijkgemeente. Deze goede doelen zijn:

U kunt uw bestelling doorgeven via dit bestelformulier (of de knop hieronder), via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch aan Ida Molenaar, telefoonnummer: 06 - 4251 6501.

Wij hopen op veel bestellingen zodat wij de goede doelen en onze wijkgemeente toch kunnen ondersteunen met een mooie gift.

Alvast dank voor uw medewerking en uw bijdrage aan deze actie!
De Evenementencommissie

1,5.meter.is.even.wennen.maar.aandacht.geven.kan.altijd:dichtbij.en.ver.weg,
voor.jezelf.of.voor.een.ander.

plaatje voor promotie - bestelling kan afwijken