• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Ook aanstaande zondag zal de dienst van 10.00 uur weer worden uitgezonden via Youtube. Ga hiervoor naar het Youtube-kanaal van De Rank via deze link: youtube.derankwaddinxveen.nl.

Er is ook een kindermoment en een digitale kindernevendienst, zie hieronder.
De dienst kan ook op een later moment worden bekeken, net als de diensten van de afgelopen zondagen van 15, 22 en 29 maart.

De samenvatting van de preek kunt u hier lezen of downloaden.

De Zondagsbrief kunt u lezen en/of downloaden via deze link. Liever via de mail ontvangen?

Geef het door via dit formulier of stuur een mail naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Collecte
De collecte is vanaf deze zondag een gecombineerde collecte voor Diaconie en Kerkbeheer. U kunt uw gave overmaken op reknr. NL51.RABO.0373.7316.98 tnv CvK Protestantse Gemeente te Waddinxveen.

Het collectebedrag is met een verdeelsleutel 55%-45% bestemd voor respectievelijk de Diaconie en Kerkbeheer voor onze eigen wijkgemeente.

U kunt in deze periode ook overwegen om de collecte bijdragen te verzamelen en één maal per maand over te maken of om een automatische wekelijkse periodieke overschrijving aan te maken.
Van harte bij u aanbevolen!

Kindernevendienst op 5 april
Tijdens de YouTube-dienst is ook deze zondag een kindermoment met een bijbehorend werkje. Deze kun je hier uitprinten. Hier vind je nog een extra werkblad voor deze zondag. 
We vinden het leuk om jouw resultaat te zien! Stuur je een foto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.?

Huisliturgie
Ds Harald Overeem maakte voor de komende Stille Week een Huisliturgie. Klik hier voor meer informatie. Deze huisliturgie kan hier worden gedownload.


Doorgeven mail-adres
Wilt u in deze periode via email op de hoogte worden gehouden van nieuws en ontwikkelingen in De Rank en de Zondagsbrief en Kompas ontvangen dan kunt u uw email-adres aan ons doorgeven. Ga daarvoor naar bit.ly/kompas-mail en geef uw email-adres door.

De kerkenraad

 

De opname van de kerkdienst:

 

Foto's van de geluidsopnamen: