• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Ook aanstaande zondag is de kerkdienst van De Rank om 10:00 uur via Youtube te bekijken en beluisteren (denk aan het ingaan van de zomertijd! ?).

Ga hiervoor naar het Youtube-kanaal van De Rank (klik hier). Vanaf 10:00 uur op zondag is de dienst beschikbaar om op dat moment (of later) te beluisteren en bekijken.

Zondagsbrief
Heeft u de Zondagsbrief van deze zondag 29 maart nog niet via email ontvangen?

Dan kunt u deze ook via de website lezen of downloaden: klik hier. Nog geen toegangscode hiervoor? Vraag deze dan aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt de Zondagsbrief in deze periode ook via email ontvangen. Geef dan toestemming hiervoor via dit formulier of stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (met vermelding van naam, adres en wijkgemeente).

Kindernevendienst
Tijdens de YouTube-dienst is ook een kindermoment. Hieronder vind je het werkje dat bij dat kindermoment hoort. Je kunt deze downloaden en uitprinten (of je vraagt het even aan je ouders). Dan kun je lekker aan het werk, terwijl pappa en mamma naar de preek luisteren. Maak je een mooie foto van het resultaat en stuur je die dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.? Veel plezier bij deze digitale kindernevendienst!

Collectes 29 maart
Er zijn deze zondag 2 collectes:

  1. Diaconie: bestemd voor het Diaconaal Havenproject Rotterdam. Zij verrichten diaconale arbeid onder zeevarenden uit alle delen van de wereld.
    Graag uw gift overmaken naar rekening: NL54 RABO 0373 7095 28 t.n.v. Diaconie PGW
    De diaconie zal de binnengekomen giften dan aanvullen tot een gebruikelijke collecte opbrengst
  2. Kerkbeheer: bestemd voor onze eigen wijkgemeente
    Graag uw gift overmaken naar rekening: NL67 RABO 0373 7317 01 t.n.v. De Rank Waddinxveen

U kunt in deze periode ook overwegen om de collecte bijdragen te verzamelen en één maal per maand over te maken of om een automatische wekelijkse periodieke overschrijving aan te maken.

Van harte bij u aanbevolen!

De kerkenraad

 

Kindernevendienst: werkje - Van een rups naar een vlinder

  Klik op de knopjes rechtsonder om te vergroten/downloaden/printen - of klik hier

 

Of als je liever (ook nog) puzzelt - een woordzoeker:

 Klik op de knopjes rechtsonder om te vergroten/downloaden/printen - of klik hier