• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Aardbeving in Albanië 
Kortgeleden is Albanië opgeschrikt door een heftige aardbeving. Er zijn veel doden en gewonden en nu ik dit schrijf wordt er nog steeds gezocht naar vermisten. De beving was het heftigst 30 km van de hoofdstad Tirana. Maar ook in Tirana zelf is men enorm geschrokken en was er angst. Midden in de nacht zware schokken en naschokken. Iedereen leeft mee met de slachtoffers. Dineke van der Maas appte dat de school van Chris en Jos en ook het wijkcentrum van Alo!Mik gesloten was. De overheid wilde eerst de veiligheid van de gebouwen onderzoeken.

U zult begrijpen dat deze aardbeving voor iedereen veel impact heeft. Ook voor het team en de bezoekers van wijkcentrum Alo!Mik. Laten we de getroffenen en inwoners van Albanië niet vergeten!
Lees hier meer over de noodhulp actie die de GZB is gestart voor de slachtoffers van de aardbeving.

Kerstactie
Hierbij willen we ook laten weten dat we op zondag 15 december de jaarlijkse kerstactie willen houden voor het ZWO-jaarproject Alo!Mik. In overleg met de leiding van Alo!Mik is besloten met Kerst iets extra’s te doen voor de gezinnen die bij het wijkcentrum komen. 

Kinderen na kerstactie 2017 
Men wil een kerstmaaltijd organiseren en de gezinnen een kerstpakket geven namens onze gemeente. In dit kerstpakket zullen, naast voedingsmiddelen ook eenvoudige bijbelse verhalen worden gegeven. Bij dit kerstpakket wordt een kerst- en nieuwjaarswens overhandigd namens onze gemeente De Rank. We hopen dat er voldoende geld binnenkomt om de Roma-gezinnen ook van warme dekens te voorzien. Op zondag 15 december zult u hier meer overhoren.

Bent u er dan niet of wilt u nu al een gift overmaken? Dat kan natuurlijk. U kunt uw gift overmaken op de bankrekening van ZWO De Rank NL10 RABO 0373.7095.44, o.v.v.kerstactie. We willen u bedanken voor alle giften die al zijn gegeven!

Namens de ZWO,
Teunie de Kruijf