• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

De drukbezochte informatiebijeenkomst over Expeditie Bethlehem op 30 september betekende voor de meeste aanwezigen de officiële start van hun voorbereidingen aan deze wandeling door het kerstverhaal.

Er werd verteld over onder meer de route (van Koningin Beatrixschool in de Zuidplas naar het station in Triangel), scènes (hoofdrolspelers en figuranten), logistiek (op- en afbouw, techniek) en de catering (eten en drinken voor heel veel mensen).


Inmiddels hebben ruim 110 vrijwilligers zich aangemeld om een rol voor of achter de schermen te vervullen. Fantastisch! Ben jij net zo enthousiast als zij om op deze wijze de blijde boodschap uit te dragen? Wil je ook meedoen? Bijvoorbeeld als herder in het veld, inwoner van Nazareth, reiziger onderweg of als gids die groepen van circa 50 wandelaars op hun tocht begeleid? Meld je dan snel aan via expeditiebethlehem.nl en ontvang daarna alle informatie. Jouw hulp is zeer welkom.

De hoofdrolspelers oefenen hun scè­nes wanneer hen dat het beste uitkomt. Figuranten krijgen een simpele instructie. Kort voor het evenement, op donderdagavond 12 december, wordt er één keer in de Koningin Beatrixschool aan de Zuidplashof 3 met
elkaar gerepeteerd. Voor toepasselijke kleding wordt gezorgd. Gratis tickets voor de wandeling kunnen vanaf 1 december via de website expeditiebethlehem.nl worden gereserveerd. Uiteraard zolang de voorraad strekt.

Een hartelijke groet,
namens Team Expeditie Bethlehem
Arie Pieter van Dijk

Lees en bekijk de filmpjes in een eerder bericht