• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Sinds zondag 7 november gebruiken we de NBV21 als kanselbijbel. Het is een ‘verbeterde’ versie van de NBV en niet een geheel andere vertaling. Daarom verwachten we dat het gebruik van deze Bijbelvertaling als vertrouwd ervaren zal worden.

We kunnen ons voorstellen dat u voor eigen gebruik een editie van deze Bijbelvertaling aan wilt schaffen. In overleg met Kantoorboekhandel Burger kunnen we bij minimale afname van 50 bijbels een korting van 5% krijgen op de aanschaf van deze Bijbelvertaling. Daarom willen we u de mogelijkheid geven om via De Rank een editie van de NBV21 te bestellen.

Er zijn verschillende edities van de NBV21. Hier kunt u ze bekijken.

Rond de ochtenddiensten t/m 5 december zal er een tafel staan met een aantal edities van deze Bijbelvertaling. Ook kunt u hier een formulier meenemen en/of invullen om één of meer bijbels te bestellen. De formulieren kunt u in de daarvoor bestemde doos op de tafel doen of door de bus bij Monique Oskam, Polaris 21.
Ook kunt u via deze link het bestelformulier online invullen.

Let op: alleen bij een minimale bestelling van 50 bijbels krijgen we korting. Bij de bestelling kunt u aangeven of u ook wilt bestellen als er minder dan 50 bijbels besteld worden en er geen korting gegeven kan worden.

Na 5 december inventariseren we hoeveel bijbels er besteld zijn zodat we de uiteindelijke prijs per bijbeleditie kunnen bepalen. U krijgt dan een betaalverzoek met de juiste prijs van ons. Na betaling kunt u uw bestelling afhalen of meenemen na een kerkdienst.

De kerkenraad