• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Twee speciale diensten op zondag 26 september met ook speciale aanvangstijden!

De ochtenddienst begint om 09:30 uur en is een doopdienst geleid door onze eigen predikant ds Harald Overeem.
's Middags begint om 13:30 uur een belijdenisdienst in de St. Jan in Gouda. Ook deze dienst wordt geleid door ds Harald Overeem.
Lees hieronder meer over de diensten en het aanmelden.

Aanmelden voor de diensten kan hier en de diensten worden ook uitgezonden via Youtube en Kerkomroep. Bij goed weer is er na de ochtenddienst gelegenheid om buiten koffie of thee te drinken en na te praten.

✒ Aanmelden voor de dienst
? Lees hier de preeksamenvattingen: doopdienst | belijdenisdienst

DOOPDIENST – 09.30 UUR
In de morgendienst van 26 september worden laten Remco & Annelieke Sliedrecht hun zoontje Louk dopen, Hans & Laura Breen hun zoontje Jonathan en Thijs en Els Kruithof hun zoontje Nout. Deze doopdienst begint om half tien in verband met de
belijdenisdienst in de St. Jan te Gouda die om half twee begint. Vanwege de uitgenodigde familie en vrienden van de doopouders is er beperkt plaats om aan te melden.

BELIJDENISDIENST – 13.30 UUR - St. JAN
Een aantal jonge Rankers hoopt volgende week belijdenis van hun geloof af te leggen, het zijn: Jordy van Dienst, Laura van Dijk, Christa Hagen, Pieter & Karin Moerman, Sabine Molenaar, Willemijn Plugge en Jonneke Vroegindeweij. In de Zondagsbrief van 26 september vertellen zij meer over zichzelf en over hun motivatie om belijdenis te doen. 
Aanmelden voor deze dienst doe je op de gebruikelijke manier via aanmelden.derankwaddinxveen.nl. Het zou fijn zijn wanneer gezinnen met kinderen zich vóór donderdag 23 sept aanmelden i.v.m. oppas en kindernevendienst.
De belijdeniscatechisanten zullen ongeveer 240 mensen uitnodigen. In totaal zijn er 500 zitplaatsen; dus zijn er nog 260 zitplaatsen over. Bedenk: de genodigden van de belijdeniscatechisanten zitten in het schip van de kerk, daar kunnen ongeveer 300 mensen plaats nemen. De overige 200 stoelen staan in de zijbeuk achter de preekstoel; daar is de dienst vanaf een groot scherm te volgen. 
Ook kinderen zijn welkom. Tijdens de belijdenisdienst is er kinderoppas en kindernevendienst. 
Overige informatie volgt. Wie zich aanmeldt voor de dienst, krijgt nog praktische informatie toegezonden.
Lukt het niet om erbij te zijn dan kunt u de dienst via Youtube meebeleven via het kanaal van de St. Jansgemeente via deze link:
https://www.youtube.com/c/sintjansgemeente

Inzameling van de gaven
U kunt aan de collectes van deze zondag geven via collecte.derankwaddinxveen.nl of De Rank-app. Ook kunt u uw gaven overmaken. Het collectebedrag wordt dan met een verdeelsleutel 55%-45% bestemd voor respectievelijk de diaconie en Kerkbeheer voor onze eigen wijkgemeente. Van harte bij u aanbevolen! Lees hier over hoe u een bijdrage kunt overmaken

[ ? Lees hier alle informatie over de corona maatregelen in De Rank ]