• Banner Welkom in De Rank
  • Coenecoop College, locatie van De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Zijn jullie tevreden met je relatie en wil je weten hoe je dit jarenlang kunt vasthouden?

Volg dan de Marriage course met tips en handvatten voor en verdieping in je relatie. Tijdens zeven romantische en inspirerende avonden ontdek je samen met je partner hoe jullie relatie nog sterker kan worden. Meer informatie op alphanederland.org/marriagecourse

Op zeven dinsdagavonden, tussen 26 oktober en 15 februari, beginnen we in het NAP-gebouw in Waddinxveen in een huislijke sfeer, met een driegangendiner voor twee.
Kijk hier voor meer informatie en het programma van de marriage course 2021-2022.

Zeven avonden TIJD VOOR ELKAAR.
Als Marriage Course-team en gezinsleden van Christus gemeente willen we een aandeel leveren aan de opbouw en verdieping van het huwelijk. Het belang van een sterk en gezond huwelijk wordt steeds groter, in een tijd dat trouwen en een leven lang bij elkaar blijven minder vanzelfsprekend is.

Het thema van de Marriage Course: ‘Tijd voor elkaar’ heeft een positieve invloed op je relatie. Het helpt om je relatie te versterken en te werken aan een sterk en gezond huwelijk. 

De avonden starten met een diner voor twee, zodat je als echtpaar de tijd krijgt om rustig eventjes tot elkaar te komen. De zeven verschillende onderwerpen zullen d.m.v. video en een persoonlijke bijdrage vanuit het team, gepresenteerd worden.
Vervolgens ga je samen met je partner in gesprek aan de hand van vragen uit een boekje over dit onderwerp. 

Kosten: 175,- per stel (er is plaats voor 7 echtparen) 
Tijd: - van 19:00 -20.00 uur diner voor twee
       - 20.00 uur tot 22:00 uur cursus
Waar: Place2Be in NAP gebouw, Herman Heijermanslaan 4, Waddinxveen
Wanneer: dinsdagavond: 26 Oktober, 9 en 30 November, 14 December, 11 en 25 Januari , 15 Februari

Aanmelden: Meld je aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
In verband met de coronamaatregelen en de logistieke capaciteit kunnen per cursus maximaal 7 echtparen deelnemen. Mochten er te veel inschrijvingen zijn dan kom je op een wachtlijst te staan. 
Deze cursus wordt door de Ichthus baptistengemeente samen met ons georganiseerd en is ook toegankelijk voor niet kerkleden. Heb je interesse of wil je meer weten neem dan even contact op met Jeroen van Gent: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zie ook:

 

 

Corona richtlijnen

Klik hier voor meer informatie en 
veelgestelde vragen over het
coronavirus en De Rank.

Meer informatie

Kerkdiensten