• Banner Welkom in De Rank
  • Coenecoop College, locatie van De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Aan het begin van de corona crisis vorig jaar is - vanwege de beperkte mogelijkheid om kerkdiensten te bezoeken - besloten om de Zondagsbrief digitaal te versturen en om deze fysiek te bezorgen bij mensen die de Zondagsbrief niet digitaal kunnen ontvangen.

Bij deze laatste groep gaat het op dit moment om 55 bezorgadressen. Het wekelijks drukken en bezorgen is best een klus en daarom willen we de ontvangers vragen om - als het even kan - de Zondagsbrief digitaal te ontvangen en te lezen.

Dus ontvangt u nu de Zondagsbrief fysiek - op papier - in de brievenbus, maar kunt u deze ook via e-mail of De Rank-app ontvangen, geef dat dan even aan ons door.

Stuur daarvoor een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of installeer - als lid van De Rank - De Rank-app op uw telefoon (alle informatie hierover op: app.derankwaddinxveen.nl).

Ontvangers die de Zondagsbrief inmiddels ook al per email ontvangen of al geregistreerd zijn in De Rank-app ontvangen een bericht dat zij de Zondagsbrief niet meer fysiek in de brievenbus zullen ontvangen.

Voor vragen of opmerkingen hierover kunt u een bericht sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Corona richtlijnen

Klik hier voor meer informatie en 
veelgestelde vragen over het
coronavirus en De Rank.

Meer informatie

Kerkdiensten