Afdrukken

Kerstmarkt en Boekenmarkt

Evenement

Titel:
Kerstmarkt en Boekenmarkt
Wanneer:
za 10 december 2016, 09:30 - 15:30
Locatie:
Ontmoetingskerk - Waddinxveen, Zuid-Holland
Categorie:
Act. 't Spectrum +

Omschrijving

Gezellige sfeer in de Ontmoetingskerk

Op zaterdag 10 december a.s. gaan we een uitgebreide kerstmarkt en boekenmarkt houden in de Ontmoetingskerk. De kerkhal en kerkzaal zullen omgetoverd worden in kerst- en wintersfeer. U vindt hier prachtige kerstartikelen, heel veel mooie boeken, platen, CD’s en handwerkspullen. Dit keer hebben we ook andere artikelen zoals speelgoed, puzzels, glaswerk, winterkleding, schaatsen enz. De markt is van 9.30 uur tot 15.30 uur.

De gehele kerk is open en u kunt gezellig langskomen om sfeer te proeven, te snuffelen bij de diverse kramen of om mee te zingen met de kerstliederen die in de kerk worden gespeeld. Er staan mooie kerststukken klaar, ook leuk om als cadeau weg te geven, en op het plein vindt u onze kraam met heerlijke oliebollen en poffertjes. Natuurlijk is de opbrengst voor de kerk en diverse goede doelen, die door gemeenteleden worden aangedragen.

Kerstgroen gevraagd

Om mooie kerststukken te maken, hebben we nog wel kerstgroen e.d. nodig, bijvoorbeeld hulst, bessentakken, appeltjes, dennentakken, conifeertakken en ander groen dat in een kerststukje verwerkt kan worden. Als u zoiets kunt aanleveren, zou u dat dan willen brengen op donderdag 8 december tussen 14.00 uur en 17.00 uur in de Ontmoetingskerk. Wij leggen dit dan allemaal klaar in het jeugdgebouw zodat onze bloemengroep daarmee aan de slag kan.

Ophalen van goederen

Voor het ophalen van goederen kunt u contact opnemen met Henk Asscheman, Alpherwetering 23. Zijn telnr. is: 06-39673787. Mailen kan ook naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Graag tot ziens op 10 december! Meer informatie is te vinden op www.rommelmarktwaddinxveen.nl

Namens de rommelmarktcommissie Ontmoetingskerk,
Ans Wechgelaer

P.S. Voor uw agenda van volgend jaar: De rommelmarkt van 2017 is op 20 mei.


Locatie

Locatie:
Ontmoetingskerk
Straat:
Groensvoorde 3
Postcode:
2742 DJ
Plaats:
Waddinxveen
Provincie:
Zuid-Holland
Land:
Netherlands

Omschrijving

Ontmoetingskerk

 

Groensvoorde 3
2742 DJ Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 614574