• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Oudejaarsavond is er een huiskamerviering om 19:30 uur waarin onze eigen predikant ds Harald Overeem terugblikt op het afgelopen jaar. 

We leven in vreemde tijden, hoor ik regelmatig. De vraag die in deze dienst terugkomt is: "hoe hielden wij het licht brandend in 2020? ". De vraag stelde ik aan een aantal gemeenteleden. Hun reactie zullen we ook  terugzien. Een ander gemeentelid leest met ons Psalm 43 en daarover zal ook de overdenking gaan. Een onrustige ziel die bidt om Gods licht en waarheid (vers 3). Jullie zullen mij niet zien staan op het podium in het Coenecoop college. De dienst is opgenomen vanuit onze huiskamer.

De viering is te volgen via Kerkomroep ? en het Youtube-kanaal van De Rank ? (zie ook hieronder). 
? De preeksamenvatting is hier te lezen/downloaden.

Oudejaarscollecte
Op 31 december is de collecte bestemd voor het Inloophuis Domino te Gouda. Inloophuis Domino is een diaconale instelling met een interkerkelijk karakter. Het biedt een huiskamer in het centrum van Gouda waar iedereen welkom is die behoefte heeft aan een plek om even op adem te komen. Een plek waar iemand zijn verhaal kwijt kan, waar je andere mensen ontmoet en waar je met elkaar een warme maaltijd kunt delen.
Het Inloop Dominohuis wordt gedragen door vrijwilligers uit Gouda en omgeving.
Van harte bij u aanbevolen!