• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

De kerkdienst op 12 juli is een doopdienst en zal worden geleid door Ds. Harald Overeem. De dienst is in eerste instantie toegankelijk voor de doopouders en familie. Resterende plaatsen zijn beschikbaar voor mensen uit wijk Zuid. Kunt u er niet bij zijn? Dan kunt u vanaf 10:00 uur de dienst live meebeleven via het Youtube-kanaal van De Rank: youtube.derankwaddinxveen.nl

Materialen bij de dienst
? Verwerking digitale kindernevendienst zondag 12 juli (vanaf vrijdag): klik hier.
?  De preeksamenvatting (vanaf zondag): klik hier.

Inzameling van de gaven
Tijdens deze diensten is er één collecte. U kunt uw gave overmaken op rekeningnummer: NL51.RABO.0373.7316.98 tnv CvK Protestantse Gemeente te Waddinxveen. Het collectebedrag is met een verdeelsleutel 55%-45% bestemd voor respectievelijk de Diaconie en Kerkbeheer voor onze eigen wijkgemeente. Van harte bij u aanbevolen! Lees hier meer over het diaconale deel van de collecte van deze zondag.

Aanmelden voor de dienst van 19 juli
Vanaf aanstaande zondag 12 juli 12:00 uur kunt u zich via onderstaande knop (tot vrijdagavond 22:00 uur) aanmelden voor de eerstvolgende kerkdienst op zondag 19 juli in De Rank. Als het maximaal aantal mensen voor de dienst is bereikt wordt het formulier gesloten. Is het maximaal plekken al gereserveerd dan kunt u vanaf zondag 12:00 uur aanmelden voor de volgende dienst. U kunt de diensten altijd online volgen via Youtube of Kerkomroep.