• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Zoals vorige keer al gemeld is ook Albanië in lockdown. Men mag af en toe naar buiten voor boodschappen, maar verder zit men thuis. Ook de kinderen die anders naar het wijkcentrum gaan, zijn thuis. Scholen zijn dicht en ook het wijkcentrum is gesloten. 

De kinderen krijgen van school wel online lessen, maar die zijn niet voor iedereen toegankelijk, bijvoorbeeld als men geen computer heeft. De leerkrachten van school hebben daarom de lesopdrachten naar Alo!Mik gestuurd en de mensen van Alo!Mik gaan dagelijks langs bij de kinderen en overhandigen hen buiten de lessen. Ook de gemaakte opdrachten worden zo opgehaald. Wat een toegewijd team!

Wat fijn dat de kinderen zo toch lessen kunnen volgen.

Aad en Dineke brachten vanuit Albanië tekeningen en briefjes mee van de kinderen die in het wijkcentrum kwamen. De kinderen maakten deze tekeningen en briefjes als dank voor alles wat ze kregen (kerstmaaltijd, kerstpakket en dekens) na de kerstactie in De Rank. Doordat we elkaar nu niet ontmoeten, hebben we een tweetal tekeningen en briefjes hiernaast afgedrukt. Ze spreken voor zich! Hartelijk dank voor alles wat u al hebt gegeven!

Maar het werk van Alo!Mik gaat door zoals u hierboven kunt lezen. Ook bezorgen zij wekelijks boodschappenpakketten bij de Roma gezinnen en andere arme gezinnen. Helpt u mee zodat zij dit kunnen blijven doen? U kunt een gift geven op  rekeningnummer NL10.RABO.0373.7095.44 van ZWO De Rank, met vermelding Alo!Mik. 

In Christus verbonden,
de ZWO commissie