• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

De diaconie is er voor om anderen in nood te helpen. Die nood kan financieel zijn of van praktische aard of op het sociale vlak. Als u of jij met een probleem zit, willen we graag helpen! 

Als een probleem voor ons te groot is, weten we hoe we kunnen doorverwijzen en externe hulp kunnen inschakelen. Het is soms moeilijk om hulp te vragen. Je kunt een enorme drempel voelen, je denkt misschien dat anderen het veel meer nodig hebben, of je vindt het naar dat je iemand moet vertellen dat je een probleem hebt. 

Toch zijn we daar als diaconie voor, om voor je klaar te staan als je het nodig hebt. We hebben als diakenen ook de belofte op geheimhouding afgelegd en we gaan met respect om met je hulpvraag.

Juist in deze periode van lockdown kunnen problemen ontstaan of ernstiger worden. Schroom dan niet om contact op te nemen met één van de diakenen. Contactinfo is hier te vinden.

Tot slot: bij contact houden wij ons aan de regels van de rijksoverheid en RIVM.

Frank Bank, Anne-Marie Kooiman, Anne Molenaar, Henk Starreveld, Jan-Kees van Strien, Pia van der Vloed en Heleen Zandbergen