• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Op eerste paasdag zondag 12 april zal er weer een paasontbijt worden georganiseerd door onze wijkgemeente. Iedereen is welkom om dit feestelijk ontbijt mee te maken, en op deze bijzondere manier met zijn allen de opstanding van de Heer Jezus te vieren.

Aanvang 8.30 uur in de gymzaal van het Coenecoop College, die speciaal voor deze gelegenheid is omgetoverd tot een gezellige ontbijtzaal.

De toegang is gratis. Bij de uitgang van de gymzaal zal er een melkbus staan ter bestrijding van de kosten. Neem uw kinderen mee om gezellig mee te eten. Mocht u bepaalde dieetwensen hebben, waar we rekening mee kunnen houden, dan horen we het graag.

Ook willen wij bij onze zieken en thuisluisteraars een thuisontbijt bezorgen. Hier zoeken wij nog mensen voor die dit bij de mensen thuis willen bezorgen. 

De feestelijke paasdienst begint na het ontbijt om 10.00 uur en zal worden geleid door onze wijkpredikant ds. Harald Overeem. 
Inschrijfformulieren voor de maaltijd zullen binnenkort te vinden zijn bij de uitgang van de kerk; hierop kunt u ook aangeven of u wilt meehelpen tijdens het ontbijt. Alle hulp is welkom, en vele handen maken licht werk! 

Opgeven kan tot uiterlijk zondag 5 april a.s bij Henk Starreveld 0182-757701 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voelt u zich vooral van harte welkom, wij zien ernaar uit.
De paasdienstcommissie