• Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

Afgelopen november zijn we op eigen kosten met de werkgroep Waddinxveen Helpt Lesbos gaan helpen in kamp Moria. Samen met nog 7 anderen uit Ede onder leiding van CRR. We hebben u/jullie daar over geïnformeerd.

Onze volgende actie is de verantwoordelijkheid voor één van de 10 hulptransporten die dit jaar naar kamp Moria toegaan. Samen met Henk Asscheman hopen we 11 mei te vertrekken richting Lesbos met een vrachtauto vol hulpgoederen. We zijn dankbaar dat de kosten (diesel, ferry, tol) van € 6000,- inmiddels gedekt zijn.

Zondag 26 januari is er een collecte waarvan we het geld gaan besteden om hulpgoederen te kopen op het eiland zelf. Omdat we inmiddels weten waar de grootste nood ligt kunnen we daar direct mee aan de slag. Zeker ook omdat de plaatselijke middenstand het zwaar heeft en gebukt gaat onder de vluchtelingenstroom. U moet bij deze hulpgoederen denken aan luiers, ondergoed, sokken, enz. Allemaal goederen die hier minder worden ingezameld en/of waarvan de vervoerskosten hoog zijn. Uw bijdrage wordt dus 100% besteed aan waar het voor bedoeld is.

Alvast hartelijk bedankt namens WHL,
René Tromp en Arjan Berkouwer

Nieuws van CRR op Facebook