• Coenecoop College, locatie van De Rank

  • Banner Welkom in De Rank
  • Liturgisch centrum De Rank, wit

  • Liturgisch centrum De Rank, paars

  • Snuffelmarkt 2019

HiP Waddinxveen zoekt vrijwilligers met hart voor mensen
HiP Waddinxveen is een netwerk van christenen die, gemotiveerd door naastenliefde, mensen in hun buurt ondersteunen die hulp nodig hebben en niet kunnen terugvallen op het eigen netwerk.

Het aantal hulpvragen neemt toe. Daarom zijn we op zoek naar meer vrijwilligers: mensen die af en toe tijd willen vrijmaken om iemand te helpen bij het vervangen van een lamp, een boodschapje doen, een ritje naar het ziekenhuis of een luisterend oor.

Als vrijwilliger bepaal je zelf wanneer en voor welke hulpvragen je jezelf wilt inzetten. Je zit dus niet meteen ergens aan vast en een ander helpen geeft veel voldoening.
Op dit moment zijn we vooral op zoek naar vrijwilligers die zich ongeveer twee maal per maand een uurtje willen inzetten om een eenzame oudere te bezoeken of een wandelingetje te maken met iemand die in een rolstoel zit en daardoor bijna niet meer buiten komt.

Wil jij je ook inzetten voor mensen in je buurt? Schrijf je dan in als vrijwilliger bij hipwaddinxveen.nl. Als je eerst meer informatie wilt, kun je bellen naar 06-40000314

Kerkdiensten